Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Az első iskolahét után: Kinek milyen a Bucka busz tapasztalata? Segített-e az új menetrend és az ötödik busz?

2017. szeptember 08. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület azzal a kérdéssel fordul, mint a Bucka érdekvédelmi szervezete Szigetszentmiklós város Alsóbucka városrész lakói felé, hogy az első idei iskola hét után, amely az új menetrenddel és az ötödik kis bucka busszal letelt ossza meg minden érintett a tapasztalatait, „élményeit” és esetleges javaslatait.

Az Egyesület ezzel arra törekszik, hogy képes legyen olyan tervet és módosítást előkészíteni, amely a tapasztalatokat is felhasználva képes a legtöbb ma fennálló problémát kiküszöbölni és a legoptimálisabb alternatívát kiharcolni!

A megéléseken felül szívesen látunk továbbá képeket és csatlakozásra vonatkozó történeteket. Fontos lenne látni, hogy idén rajtunk kívül mások is, hogyan látják pontosnak a menetrendet, a menetidőt és mennyire lehet tervezni vele.

Eddig olyan történeteket kaptunk, amely azt a megdöbbentő esetet meséli el, hogy a Buckából Csepelre induló diáknak 5:30-kor, míg a Buckából belvárosba induló diáknak 6 órakor kell indulnia, mivel utóbbi hiába utazik távolabb, de a kötött pálya, azaz a HÉV ennyivel jobb!

Szóval várunk minden megélést, hogy

segíthessünk és javíthassunk!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5012812826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása