Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Önöket kérdezve: Jó Hivatal - Rossz Hivatal? Hova menjen az ember? 1. rész: NAV

2017. augusztus 24. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület úgy döntött, hogy egy új sorozatot indít! Megkérdezi olvasóit, barátait követőit, hogy különböző intézménycsaládokon belül hova érdemes és hova nem érdemes menni! Ezzel nem egyes Hivatalokat akarunk bántani, hanem rámutatni arra és Önök által, hogy mi az amit egy állampolgár a Hivataltól jó néven vesz és mi az amit nem! Hol bánnak vele emberségesen, segítőkészen és hol van az a hely, ahonnan bár hasonló intézmény valamiért és legfőképpen a hozzáállásért nem jön ki jó szájízzel!

 

Első állomásunk és Hivatalunk a NAV!

 

A NAV bár egységes hivatalként hivatkozunk rá, mégis egy több igazgatóságból álló intézmény! Ahány igazgatóság annyi hozzáállás és annyi segítség vagy nem segítség! Az emberek általában nem szeretnek adóhivatalba menni, mert ott fizetni kell, magasak az adók! Ahol pedig fizetni kell oda nem szívesen megy a hétköznapi ember!

 

De az adó egy olyan dolog, ami mindenkit terhel, ha tetszik, ha nem! S ha már kell, akkor mégiscsak segítőkész ügyintézők útmutatása között szeret az ember! Akik rámutatnak arra mire figyeljen oda, mi az ami ajánlott és mi az amit ő mint egyszerű állampolgár vagy adózó mindenképpen kerüljön el! Amikor segítőek, készségesek, kedvesek az ember úgy gondolja, hogy mindegy milyen intézménybe és mit dolgoznak mégiscsak jó emberek! Ellenben, ha az ember egy lenéző mufrunccal kerül szembe, aki úgy viselkedik egy egyszerű állampolgárral, hogy miért nem az összes adójog teljes enciklopédiájával született és egyébként is hogy mer tőle kérdezni, hogy mer nála megjelenni és legfőbb bűne az adózónak, hogy él, akkor az embernek nem lesz jó a szája íze és azt mondja, hogy na ide sose!

 

De Önök hol, melyik intézményben, ügyfélszolgálaton, igazgatóságon éltek meg jó és pozitív hozzáállást segítőkészséget és hol volt az az álláspontjuk, hogy na itt úgy bántak velem, mint egy kapcaronggyal, tehát ide soha többet?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6712777124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása