Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Városi Arculati kézikönyvről volt lakossági fórum Szigetszentmiklóson

2017. augusztus 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Nehéz feladatot kapott Szigetszentmiklós sok más városhoz és településhez hasonlóan, hiszen meg kell alakítania a Városi Arculati kézikönyvet. A Városi Arculati kézikönyvben általában egy település szép és értékes dolga szerepel, de ilyen Szigetszentmiklóson, a romokban heverő és pusztulása felé rohanó városban alig-alig lelhető fel. Mégis kell! Tegnap erről lakossági fórumot tartottak az Önkormányzatban a nagy tárgyaló teremben.

 

A minden bizonnyal rosszul meghirdetett lakossági fórumra mindössze 6 lakos és közülük 3 Buckai volt jelen minket is beleértve! Sok más mellett a saját peticiójáért kiállni képtelen, álprofilokat kergető, valótlan személyek felett győzelmet arató, de a helyi civileket rendületlenül és megalapozatlan módon rágalmazó, a Buckát mételyező fórum, annak gazdája és egyetlen tagja sem jött el!

 

Az alig felelhető értékek mellett a jelenlévők közül sokan tapasztalt keserűségüknek és elégedetlenségüknek adtak hangot, miközben a várost fejlesztő javaslatokkal éltek! Javaslatra került ugyanakkor egy Fehér könyv, melybe a város elrettentő példái vannak jelen és ennek külön oldala is lesz! Vélhetőleg ismerve a Szigetszentmiklósi viszonyokat a Fehér könyv esetében bő tartalom és sok javaslat lesz olvasható!

 

A fórum teljes felvételével hamarosan a  Buckai Hírmondó jelentkezik! Mi pedig közzétesszük az Egyesület elnökének első felszólalását is.

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1912759044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bitu Mex 2018.01.13. 11:51:17

Nagyon jó lenne ha fejlődés mértéke növekedne, a minőség javulna. Nekünk szív ügyünk. Szeretném ajánlani magunk: www.aszfalt-utepites.eu
Segítek hogy megvalósíthassa amire vágyik.

Buckai Szövetség Egyesület 2018.01.14. 13:51:34

Kedves Bitu Mex!

Köszönjük az ajánlatát, megfogjuk nézni és keressük!

Üdvözlettel:
Buckai Szövetség Egyesület
süti beállítások módosítása