Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Harc a vezetékes vízért avagy egy ügy, amelyben sokat segítene, ha a Fővárosi Vízművek most emberséges lenne!

2017. augusztus 13. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület 2017.08.12-én egy halálos betegséggel, rákkal küzdő családot ismert meg, ahol férfi tag nemcsak a halálos kortól és áttéteitől, de 3 szivinfartus és egy agyvérzés következményeitől is szenved, de mégis tiszteletre méltó módon küzd és nem adja fel az életet, a reményt valamint azt, hogy életében vezetékes vizet érhet el.

Az ingatlantulajdonos elmesélte, hogy milyen rég óta küzd, hogy végre egészséges és vezetékes vize legyen! S bár számtalan fájdalma és szenvedése van úgy szeretne élni élete utolsó perceiben, hónapjaiban és éveiben, hogy vezetékes víz van a kertjében!

A küzdelmek során, hogy azok elhúzódtak nem neki róhatóak fel, hanem különböző hivatali ügyintézések elhúzódásának! De az idő múlásával és elhúzódásával lejártak olyan dokumentumok, melyek a különböző közmű szolgáltatóktól adták meg az engedélyeket!

Az ingatlantulajdonos elmondta, hogy betegsége mellett nincs már se ereje, se ideje, se türelme, se pénze, hogy újra megkérje, utána járjon és kifizesse ezeket, de minden a szerződésben szereplő további összeget kifizet és kifizetett!

Mi arra fogjuk kérni a Tisztelt Fővárosi Vízműveket, hogy segítve a lakónak a vezetékes vizet még életében elérhesse és megérhesse! A bízunk a szolgáltató humánus eljárásában, segítésében és emberségességében!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7312746568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása