Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Habzó, növényzetet kipusztító, fürdés esetén maró érzetet adó talajvíz következményekkel járt az állítólagos Bucka-tó rekultiváció?

2017. augusztus 13. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület a tegnapi során számtalan panaszosnál és problémánál járt a Buckában, mint a terület érdekvédelmi szervezete. Már eddig is tudható volt, hogy Bucka-tó rekultiváció 4,7 milliárdos Uniós pénzből nem történt meg, de az, hogy a látszat rekultiváció hatására mi alakult ki azzal igazán az egyesület és a lakosság is most kezd szembesülni.

A tegnapi nap során egy olyan családnál jártunk, ahol mindkét családtag súlyosan beteg és mindennap, amelyet megélnek ajándéknak tekinthető esetükben! A lakók vezetékes vízzel még nem rendelkeznek, azért már egy jó ideje küzdenek, de amit megmutattak az felülmúl minden emberi borzalmat és szörnyűséget!

Elmesélték, hogy a Bucka-tó rekultiváció esetében, ha nem is jó minőségű, de telkük esetében locsolásra és fürdésre még alkalmas volt a talajvíz, azonban a rekultiváció után a víz fehéren habzik és amelyre rálocsolják az elkezd kipusztulni. Megmutatták, hogy aki ahhoz a vízhez hozzáér annak a kezét, bőrét testét a víz elkezdi marni. Elképzelni nem tudjuk mit tartalmazhat most a talajvíz, de abban biztosak vagyunk, hogy valami olyat, ami egy szóval rendelkezik: szörnyű!

Éppen ezért a hivataloktól azonnali bevizsgálását kérjük!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9412746434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása