Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Csépi úti kisajátítások: Tovább folytatódik a Szigetszentmiklósi Önkormányzat jogellenes magatartása!

2017. augusztus 13. - Buckai Szövetség Egyesület

Tovább folytatódott a Szigetszentmiklósi Önkormányzat jogellenes magatartása és lakos vegzálása tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület, miután megismerte a legújabb Csépi úti kisajátítási esetet.

Nem kérdés, hogy a Bucka fő útjainak egyszer szélesebbnek kell lennie, de az már egyenesen embertelen és visszataszító, ahogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzat és Polgármestere kezeli az eseteket!

Tudni kell, hogy a Csépi út és egyéb főutak esetében a kialakult telekhatárok és használatok több évtizedesek! Ha valaki ki is tolta a határokat és valaha is az biztosan nem most, hanem a 60-as és a 70-es években más tulajdonosok által történt. A mostani tulajdonosok úgy és abban a formában vették meg és mérték ki az ingatlanokat, ahogy és amilyen formában az most van!

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat kitalálta, hogy ő majd az utcát szépen több méter szélességben és ingyenesen kisajátítja fizetve a csatorna és a víz beljebb vitelét, de a gázét nem! Így nemcsak az Önkormányzat plusz tulajdonhoz jut és teljesen ingyenesen, de az ingatlantulajdonosokat plusz költségekbe is verné azok teherviselő képességével nem törődve!

Ha Önök ránéznek a képre egy ugyanazon ingatlant láthatnak 2011-ben és 2017-ben. A különbség annyi, hogy ugyanarra a határra gázórája és ingatlana védelmére az ingatlantulajdonos betonkerítést húzna fel. Tudják mit mondott erre Szigetszentmiklós Önkormányzata és Polgármestere? Hogy ez ebben a formában baleset veszélyes és ha nem bontja vissza, akkor bünti és bírság lesz! De miért is kellene visszabontani azt, amit a saját telkére a saját kerítése vonalába épít? Miért balesetveszélyes az, ami nem lóg az útba és ami több évtizede ugyanazon a vonalon van? Hogy nem volt eddig balesetveszélyes és most hogyan is lett az? Mit akar valójában az Önkormányzat?

A lakó elmesélte, hogy nem tudja kifizetni a közmű beljebb helyezéseket és azt sem érti, hogy miért kellene ingyen átadni bármit is abból, amit verítékkel és hitelek árán szerzett! Szerintünk érthetetlen, hogy az Önkormányzat miért vette fel ebben az esetben az arcátlan kibic szerepet!

Arcátlan, mert saját képviselője édesanyjának telkét négyszeres áron vette meg a Holló utcában a Bucka csatorna keretében és kibic, mert nemcsak ingyen venne el területet, de a jogtalanul lakosra terhelt többletköltségek kitermelhetősége egyáltalán nem érdekli!

Ráadásul valahogy az Önkormányzat a Dunapart elérhetőségén nem izzad ennyire, pedig az választási ígérete és a Bucka elkerülő főútja még a térképen sincsen! Mi azt mondjuk, hogy az esetre azonnal jogvédő szervezetek figyelmét felhívjuk és ha bármi további jogsértést tapasztalunk, vagy a hatalom való visszaélés jogtalan és minősítet esetét azonnal minden hivataltól a lakó érdekében segítséget fogunk kérni! Mert szerintünk ezt a Szigetszentmiklósi Önkormányzat nem teheti meg!

Ahogy nem teheti meg azt sem, hogy a Polgármester szobája és körasztala lakossági kínzóhely legyen, mint ez már megtörtént több esetben, ahogy a jelen ügyben és hogy ezen megbeszélésekről semmilyen jegyzőkönyv se legyen!

Amikor azt mondjuk, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzat és Polgármestere lakosság ellenes és embertelen, akkor pontosan az ilyen és hasonló ügyek jutnak az eszünkbe, amit nap, mint nap Szigetszentmiklós Alsóbucka városrészének lakói és nemcsak Alsóbucka városrészének lakói megélnek és amit el kell szenvedni!

Csak zárójelben jegyeznénk meg egyébként, hogy a Csépi út nem a kérdéses szakaszon a legkeskenyebb!

Azonnali felülvizsgálatot kérünk!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3412746794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása