Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Most még a hőmérséklet elviselhetetlen, de mindenkinek nyugalom fényt mutat az alagút!

2017. augusztus 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt napokban nemcsak Szigetszentmiklóson, hanem szinte országszerte olyan hőmérsékleteket mértek, amely megvisel minden szervezetet beszéljünk emberről vagy házi kedvencről! A kipihentség hiánya, a magas hőmérséklet pedig ingerlékennyé tesz bármely embert, s ezért ahogy Önök is láthatták nyomon követhetőek voltak Szigetszentmiklóson is kisebb – nagyobb összeszólalkozások, veszekedések! Ilyenkor a koncentráció is nehézkes és aki haladna, de a hőmérséklet miatt lassabb szintén ingerlékenyebb!

 

Legyünk hát türelmesek, mert már úgy tűnik nem tart sokáig és hamarosan vége lesz!

 

Előrejelzések szerint, ahogy ezt Önök is láthatják ma este elvileg jön majd egy kis enyhülés! Majd ismét kúszik fel a hőmérő egészen szerdáig! Csütörtöktől várható újból emberi idő!

 

Sajnos azt is látjuk, hogy ez az egész hő, ami most van első hullámként várható! Augusztus 15-től 20-áig egy újabb hőmérsékleti rekordokat és kánikula hullámot jeleznek, de talán utána már az enyhülés jön el és valahogy túléljük ezt!

 

Mindenkinek kitartást! Sok vizet és hűsítőt!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1312723132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása