Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Továbbra sem együttműködő az Önkormányzat a Bucka csatorna elszámolásának kérdésében!

2017. augusztus 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Továbbra sem együttműködő az Önkormányzat a Bucka csatorna és egyéb közkérdésekben tapasztalta a Buckai Szövetség Egyesület a héten újra dolgozni kezdő hivatalban.

Az Egyesület a mai nap során a Hivatalban a portásig jutott el. A jegyző asszonyt nem kapcsolták, mert szabadságon van, a Bucka csatornáért felelős Lenke konkrétan ránk csapta a telefont anélkül, hogy bele szólhattunk volna és az a kapcsolattartó, aki elküldte, hogy bármely Önkormányzati kérdésben hozzá fordulhatunk, mert az Önkormányzat erre kérte fel szerződésben hetek óta nem veszi fel! Persze lehet ő is nyaral, de nincs egy kijelölt helyettese?

Így nincs válasz arra, hogy a közérdekű adatigénylésünkre, melyben a Bucka csatorna iratjegyzékét kértük el. Nincs válasz arra, hogy a Bucka csatornának miért káoszos az elszámolása és a különbözetet mire, miért költik el és hogyan lehet különbözet! Nincs válasz arra, hogy mi lesz július 31 után! Mi lesz azzal, aki nyaralt, eladta az ingatlant és most tudta meg vagy eztán tudja meg a vissza járó pénzt? Ahogy mi lesz azzal, aki beteg vagy beteg volt, most épül vagy épült fel és konkrétan örül, hogy él? Az ő pénzükkel mi lesz? Hogyan lesz? Nem zűrös ez egy kicsit? Vagy esetleg nagyon? Szerintünk ez így nagyon tisztességtelen!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4212709602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása