Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

1 hét szünet után tér vissza a Szigetszentmiklósi Önkormányzat ügyintézése - És megvan a terv a második félévre

2017. július 30. - Buckai Szövetség Egyesület

1 hét kihagyás után tér vissza a Szigetszentmiklósi Önkormányzat ügyintézése, amely eddig sem volt híres arról, hogy lakosokat támogat vagy egyáltalán figyelembe vesz! A szünet előtt nagy kérdésként hagyta nyitva a Bucka csatorna elszámolását oly sok nyitott és azóta felvetődő kérdés mellett! De megvan a munkaterv legalábbis előzetesen!:

 

Eszerint a második félév első rendes képviselő testületi ülésére 2017 augusztus 30-án kerül sor, ahol elvileg elszámolnak az első félévvel is, ezt a 2017 szeptember 27-e, majd október 25-e követi! Novemberben képviselő testületi ülés az előzetes tervek szerint nincs! Az évi utolsó rendesre, pedig 2017 december 6-án kerül sor, azaz Mikulás napján!

 

Jól látható, tehát hogy nem lesz őszi közmeghallgatás és nem tudni azt sem, hogy például a József Attila telepre tavaly decemberben ígért, de azóta gondosan elhallgatott egyetlen közwc-vel, illetve annak elhozatalával mi lesz! Nem tudni a Határ úti csatornahálózat kibővítésére mikor kerül sor, hogy végre a fekália ár is megszűnjön, ahogy azt sem, hogy a mostanában nagy botránnyal terhelt futball klub, amely még III. osztályú bajnokságból is kiesett, s amely elég szövevényes pénzügyi kuszaságokkal terhelt mit ér vagy érhet el úgy a jövőben, hogy számára egy TAO pénzből finanszírozott fütött pályás stadiont építenek! A járda építések elmaradásáról, a közlekedési káoszról, a szigeti kijutásról, a Bucka-tó ki nem takarításáról, a Bucka csatorna által okozott fizikai problémákról, a település elmaradottságáról,  a 4 és egyre leszakadó városon belüli régióról, a Csépi út óvoda túlárazásáról, a Sas utcai óvoda bérletéről,  a Bucka buszok nem csatlakozásáról és annyi-annyi problémáról már nem is beszélve!

 

Buli, bál és parti viszont biztosan lesz! Minél jobban közeledünk az évvégéhez annál sűrűbben! Rögtön Szeptemberben már a Szabacsi nappal kezdik mindezt, amely egy kitalált és nem létező hagyományra épít és épített! Semmilyen valóság alapja nincsen, miközben valós Szigetszentmiklósi hagyományokat hallgatnak el és tagadnak le!

 

Szigetszentmiklós Önkormányzata egy hét alatt minden bizonnyal nem változott! Továbbra is arrogáns, lakosság ellenesnek várható és mindenbizonnyal az is lesz! Vélhetőleg továbbra is folytatódik a flegma és üres válasz vagy az, hogy a portás dönti el, hogy kinek a kérdése fontos és kié nem az!

 

Egyszer ki tehetnének egy őszinte táblát az alábbi felirattal:

 

Ki itt belépsz hagy fel minden reménnyel!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6512701613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása