Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka csatorna: 07.11-ei határozat alapján 07.31-ig leadandó nyilatkozat? A héten zárva a hivatal! Utána mi lesz?

2017. július 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Egyre többen aggódva fordulnak a Buckai Szövetség Egyesülethez a nyilatkozat leadás rohamosan közeledő határideje miatt! Nem értik, hogy egy 2017.07.11-én kihirdetett valaminek hogyan lehet 2017.07.31-e a határideje úgy, hogy 2017.07.24-e és 2017.07.28-a között zárva van a Polgármesteri Hivatal! Ezt még akkor sem értik, ha a szokásos heti egy nyitva tartását hétfőn megtartotta a Csatorna Közmű Társulat ügyfélszolgálata azzal a színvonallal, amilyen színvonallal.

 

A lakosok értetlensége, pedig megérthető teljes mértékben! Vajon miért ilyen rövid a határidő? Vajon a nyár és a nyaralási időszak közepén? Vajon miért akkor, amikor zárva van számtalan olyan hivatal, ahol a dokumentumokat le lehetne adni? Valamire játszanak? Mégsem akarnak visszaadni annyi összeget?

 

Továbbá vajon miért van annyira nagy homály az elszámolás háttere körül? Miért nem stimmel egyetlen szám sem semmivel? Mi lesz a 07.31-e után? Aki azután jelentkezik annak elveszett a pénze?

 

Reméljük nem!

 

De ha ezt mégis megmerészelik elkövetni mi, akik sokak mellett kiállunk a Tisztességes Bucka csatorna elszámolásért biztosan nem fogjuk hagyni és hatalmas botrányt fogunk, ha kell csapni!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5412694521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása