Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NEAK: Buli volt az OEP szétrobbantása! - Totál káosz a kettős állampolgárok jogviszonyába!

2017. július 19. - Buckai Szövetség Egyesület

A mai nap során a Buckai Szövetség Egyesület felhívta a NEAK-ot, amely részben az OEP utód szervezete. Az eredeti kérdés az lett volna, hogy miért kell külföldiekre vonatkozó nyilatkozatot kitölteni egy kettős állampolgárra? Vagy ő nem magyar? Esetleg csak szavazásnál magyar? S miért van az, hogy a bejelentések és adómegfizetések ellenére ezen nyilatkozat kitöltése nélkül nem él a TAJ száma? De ha már itt volt, akkor már megkérdezte azt is, hogy mi értelme volt az OEP szétrobbantásának és annak a jogbizonytalanságnak, amelyet az egészségügyi ellátásban év elején alkalmaztak!

 

A NEAK alkalmazottja elmondta, hogy megfelelő és speciális számon kapunk választ a kettős állampolgár kérdésünkre, de az OEP szétrobbantása tiszta buli volt és izgalom!

 

Buli, mert senki nem tudta, hogy mi lesz vele, így azt se, hogy kirúgják vagy marad-e. Ennek okán az izgalmak mellett nem jutott idő arra, hogy tesztüzem legyen! Továbbá buli, mert most az OEP helyén a NEAK, az EMMI és egy harmadik intézmény is együtt van és sokszor a szétszedés hatására senki se tudja mi tartozik hozzá, illetve mely joghelyzetben mi a helyzet!

 

Arra a kérdésre, hogy akkor ez olyan mintha beszállt volna az intézménybe egy gólya és mindent szanaszét robbantott volna azt a választ kaptuk, hogy ez is az izgalom része!

 

Miután ezt végig hallgattuk feltettük a kérdést, hogy akkor igazuk van azoknak a fiataloknak, akik elmennek ebből az országból? Azt a választ kaptuk, hogy így van ugyanis a legtöbb magyar szó és magyar hang Németországban és Angliában van!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8912674569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása