Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Minden Szigetszentmiklósi Csatornaközmű Társulatban Önkormányzati alkalmazottak és haverok a delegáltak? Hol a nép képviselet?

2017. július 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Megdöbbenve szemlélte a Buckai Szövetség Egyesület az RSD csatorna delegáltjainak névsorát, miután a Bucka csatornáét már tudja! Szigetszentmiklósról csak Önkormányzati alkalmazottak vagy Önkormányzathoz köthető személyek a delegáltak és képviselnek a nevünkben valakit, de minket biztosan nem!

 

Mikor az Egyesület a névsor szemléletéhez kezdet abban reménykedett, hogy a Bucka csatornával ellentétben legalább ott volt valós képviselet, de amikor ott is Önkormányzati alkalmazottakból és hozzá köthető barátoktól hemzseget a névsor rá kellett jönni ott is gombnyomogató gonosz droidok a Szigetszentmiklósról delegált tagok! Talán éppen ezért lehet, hogy az Üdülő sor panasztól zeng az RSD-ben, ahogy a Bucka is a Bucka csatorna beruházás esetében, de a Közmű Társulatokban ez senkit sem érdekel…

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4412670629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása