Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ügyek, amelyekben hivatalok nevetették ki magukat! - 1. rész: Csepel és a Csepeli HÉV ügye

2017. július 15. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület úgy döntött egy cikksorozatba kezd annak érdekében, hogy bemutassa milyen megmosolyogtató ügyekkel és ügyintézésekkel találkozott különböző hivatalokban és az elmúlt években! Az első rész tekintetében a sok Buckait, Szigetszentmiklósit és Csepel szigetit érintő Csepeli HÉV ügyét mutatjuk be és azt, ahogy a Csepeli Önkormányzat remekelt ebbe a kérdésbe!

 

Nem kérdés, hogy a Csepeli HÉV számtalan és nemcsak Csepeli életét közlekedését megkönnyítő közlekedési eszköz! Így sorsa, alakulása, léte és nem léte nemcsak a Csepelieknek, de ezeknek az embereknek, köztük nekünk is lényeges és meghatározó! Amikor 2016-ban napvilágra került, hogy esetleg megszűnik és helyette a szigeten kívül el nem férő villamos fog jönni, akkor mi is küzdöttünk és mindenhova, mindenképpen mentünk így a Csepeli Önkormányzathoz is! Az egy dolog persze, hogy a polgármester szóba se állt velünk és nem is fogadott, de amikor azt a választ kaptuk az ott dolgozóktól, hogy:

 

„- Maguk Szigetszentmiklósiak! Menjenek a Szigetszentmiklósi Önkormányzatba elintézni a dolgokat!” – na akkor azért mosolyogtunk!

 

Képzeljük el, ha megfogadjuk a tanácsukat és elmegyünk Szigetszentmiklóson a Kossuth Lajos utca 2-be a Csepeli HÉV témával tiltakozni a HÉV megszüntetése ellen! Így is kígyót, békát hordanak rólunk össze, mert fogjuk őket, akkor mit mondtak volna és mennyire néznek hülyének? Egyébként is hogy nézett volna ez ki?

 

Csókolom megjöttünk Csepeli HÉV ügyben! Igaz a városban nem közlekedik, de mi nagyon tiltakozunk a megmentése érdekében!?... – érdekes sztori lenne!

 

Mindenesetre köszönjük a Csepeli Önkormányzatnak ezt a remek hozzáállást és ezt a totál életképtelen és groteszk tanácsot! Természetesen nem fogadtunk szót, az illetékeseknél harcoltunk és szerencsére a Csepeli HÉV megmenekült, bár korszerűsítésre szorul!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8112665435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása