Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Megejelent a Bucka csatorna elszámolást eldöntő GB ülés youtube-on is elérhető vágatlan hanganyaga!

2017. július 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Számtalan téves információt és terjedő legendát elkerülendő módon megjelent a Bucka Csatorna elszámolását eldöntő GB ülés adott témát tartalmazó vágatlan hanganyaga a youtube-on.

 

A mintegy 55 perces hanganyagot egyik buckai lakótársunk Szabó József Imre, a KAPOCS-2310 oldal vezetője készítette. A hanganyagból egyértelműen kiderül, hogy bár az Önkormányzat és a Csatornaközmű Társulat, valamint annak elnöke igyekeznek magukat fényezni, hogy közel 153.000 Ft visszaadásával mennyire kegyesek és minden rendben, valójában azonban gyakorlatilag semmi sincs rendben és a visszajáró összegnek valójában 167.000 Ft-nak kellene lennie. Bár magyarázkodni próbáltak, de nem tudták megmagyarázni, hogy mi is a különbözet.

 

A hanganyagot itt érhetik el:

A Bucka Csatorna elszámolását eldöntő GB ülés hanganyaga

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr912663047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása