Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nem kellene a Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulatnak bocsánatot kérnie mindazoktól, akik 98.173 Ft-nál többet fizettek mégis megfenyegetett?

2017. július 09. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 Július 11-én több, mint 2 évvel a Bucka csatorna beruházás műszaki átadása után végre eljön a pénzügyi elszámolás napja is! S bár igaz, hogy már 2014-ben tudták, hogy megemelkedett a támogatási mérték mégis eleddig az eredetileg megállapított 251.000 Ft-ot szedték! S mindenkit megfenyegettek házra terheléssel, talajterhelési díjjal, egyéb behajtással, aki egy fillérrel is elmaradt ehhez a 251.000 Ft-hoz képest! Ugyanakkor mára már kiderült, hogy a támogatást is figyelembe véve az érték, amit beszednek „csak” 98.173 Ft. Nem kellene bocsánatot kérni mindazoktól, akik ennél többet fizettek és mégis megfenyegettek?

Papák, mamák és napi megélhetéssel küzdő emberek rohantak hozzánk és mesélték el éveken keresztül és szinte naponta, hogy a Csatorna közmű társulat milyen leveleket küld számukra és milyen kegyetlenül bánnak velük a kirendelt irodába! Éveken keresztül próbáltuk észhez téríteni az irodán dolgozót, hogy talán nem így kellene tenni! Sőt! Azért mert egyszer számon mertük kérni ezen viselkedéséért, valamint azért mert a mi nevünkre hivatkozással másoktól segítséget tagadott meg, tehát démonizált minket még neki állt feljebb és ő jelentett fel! Ez az ügy most is folyamatban van! Persze a feljelentőnek szembe kell néznie a hamis vád minden következményével, amely akár 1 évig terjedő letöltendő szabadságvesztés is lehet! De nem kellene bocsánatot kérni? Nem kellene végre nekik önvizsgálatot tenni? Nem kellene magukat nagyon, de nagyon szégyelni amit, ahogy és eddig tettek? Tényleg így kellett volna?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2012650273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása