Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka csatorna: A szennyvíztelep ránk nem terhelhető költségének ránk terhelése miatt kérjük a beruházást koordináló osztály vezetőjének azonnali kirúgását!

2017. július 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Jegyző Asszony!

Tisztelt Képviselő testület!

 

A 2017 június 11-én a Szigetszentmiklósi Önkormányzat elé kerülő Bucka csatorna elszámolásának 4. számú mellékletéből egyértelműen kiderül, hogy a 251.000 Ft érdekeltségi hozzájárulás megállapításakor egy egységre jutó csatorna és szennyvíztelep hozzájárulással számoltak az abban illetékesek! Önök a beruházás során mindannyiszor hangsúlyozták, hogy mivel a szennyvíztelep az egész várost, így nemcsak a Buckaiakat szolgálja annak költsége minket nem terhel! A dokumentum (4. számú melléklet) 6. oldalának 37. sorából azonban egyértelműen kiderül, hogy nem mondtak már megint igazat nekünk! Önök a szennyvíztelep arányos részét is ránk akarták és nem tudjuk kizárni, hogy ránk akarják terhelni!

 

A fentiekre hivatkozással egy részről kérjük annak kimutatását, hogy a továbbiakban ez már nem áll fenn, másrészről mivel a beruházást, az előkészítést, a számítást az Önkormányzati részen egyetlen osztály a Városgazdálkodási és Beruházási osztály koordinálta, ezért a súlyos hibáért a testület és a Jegyző Asszony az osztályvezetőt azonnali hatállyal menessze!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9912650379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása