Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka csatorna - Jó tanács az LTP-seknek - Gyűjtsenek számlát az igazolható lakáscélú beruházásokról

2017. július 08. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 július 11-én végre a Bucka csatorna esetében egy rendkívül összesűrített nap keretében az elszámolás is bekövetkezhet! A 251.000 Ft mérséklése 98.173 Ft-ra azt jelenti, hogy mindenkinek 152.827 Ft jár vissza és elvileg! Az OTP LTP-sek esetében azonban olybá tűnik, hogy bizonyos feltételek hiánya mellett nem!

Az OTP LTP-sek befizetéseik során eddig egy havonta meghatározott pénzt és részt fizettek, amely mivel lakáscélú beruházásról volt szó az állam is megtámogatott! A kettő együttes összege adta ki esetükben a 251.000 Ft-ot. Ugyanakkor ha kiderül, hogy a visszajáró pénz, azaz a 152.827 Ft nem lakáscélú beruházásra ment el, akkor az állami támogatás, tehát a pénz egyharmada el is veszhet! Ez csak úgy kerülhető el, ha az ingatlantulajdonosnak van ekkora összegben számlája, hogy valamit felújított, beruházott, anyagot vett a lakásra! Jó tanácsunk, hogy minden LTP-s esetében ha van / volt / lesz ilyen akkor számla mindenképpen legyen, hogy az állami támogatás se vesszen el! Ebben lehet fürdőszoba felújítás és annak anyagköltségei, a csatorna bekötés aknától házig és házba történő beszerelési költségei, kerítés építés, tető felújítás, ablak és ajtó vagy zár csere, tehát bármi ami egy lakást, egy házat körbe vehet!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2412649103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása