Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós lett Magyarország Chicagoja? Közdisznóság közbiztonság helyett? Hatalmi vissza élések és eltűnő pénzek?

2017. július 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Egyre elképesztőbb híreket és dolgokat hall bármely a közélet iránt érdeklődő és városát szerető Szigetszentmiklósi ember! A közbiztonság nem javul Szigetszentmiklóson és amilyen gyakran szerepel a Kékfényben az is megkérdőjelezhető, hogy ilyennel egyáltalán valaha is rendelkezett közdisznóság helyett! De eltűnnek pénzek, akár több száz millió, akár milliárd melynek útjai valójában kifürkészhetetlenek! Akik meg merik ezt piszkálni és birizgálni, azoknak vegzálják a családját, lejárató cikkeket jelentetnek meg róla, bemocskolják a nevével a városi jelképnek számító szobrot, halálosan megfenyegetik vagy koholt pereket indítanak ellene! Mások, ha megmerik kérdezni, hogy hova tűnt a pénz a helyi fociból, akkor a NAV rendőrség egykori alkalmazottja hatalommal visszaélve NAV ellenőrzésekkel és tönkre tételekkel fenyegeti meg! Milyen módszer ez? A maffiák korában élünk? Ezt itt Chicago?

 

Mind a mai napig nyomozások folynak azzal kapcsolatban, hogy Bucka-tó miért nincs kitakarítva, miért csak talaj lett forgatva és hova tűnt innen 4,7 milliárd Uniós pénz, mely mögött nincs valós teljesítés!

 

Az is nagy kérdés, hogy mi alapján került a mai SZTK pályáról a termőföld a Bucka-tó szemétfedő ormótlan dombjába? Ki találta ki, ki finanszírozta és mi alapján? Aztán amikor eltűnt a föld és több is, mint ami kellett, akkor ki találta ki, hogy a pótlása a Sportcsarnok mellől történjen? A Sportcsarnoké, pedig a Buckából! Ki finanszírozta a földvándorlásokat város szerte és milyen pénzen? Ja! És miért kellett?

 

De ha már eljutottunk az SZTK-ig ne felejtsük a focit se! Kapunk TAO pénzből épülő Stadiont! Hurrá! Pláne, hogy sok helyen nincs se járdánk, se csapadékvíz elvezető rendszerünk és összességében hiányoznak az élhető körülmények! Mégis ebbe ölünk pénzt az alapvető életfeltételek megteremtése helyett! S van miért? Van a futball klubnak teljesítménye? Nos ha van is, akkor is csak negatív előjellel lehet jellemezni, hiszen a csapat tavaly az NBII-ből esett ki, idén az NBIII-ba volt 3. helyezett 6 vereséggel, de itt sem tud megmaradni, mert a hírek szerint nincsen pénze! A szülők felrobbantak, mert van aki arról beszélt, hogy évi 340 ezer forintot fizetett azért, hogy az ő gyermeke az utánpótlásnak részese lehessen! Ha ennyi pénz befolyt, akkor hova lett a pénz teszik fel sokan teljesen jogosan és természetesen.

 

Az SZTK vagy régebbi nevén SZTK-ERIMA egyébként nemcsak most hoz érdekességeket, hanem régebben is ezt tette! Amikor „szárnyalt” a csapat számtalan afrikai származású és magyarul beszélni sem tudó emberke szerepelt benne! Már akkor is felmerült a kérdés, hogy így működik az utánpótlás program, hogy saját neveltjeinkből egy valamire való és ütőképes csapatot sem vagyunk képesek kitermelni?

 

De menjünk tovább! Bármilyen zűrös ügylet is van Szigetszentmiklóson bizonyos képviselő neve és környezetének neve mindenképpen felmerül! Alembere akarta beépíteni és tönkre tenni a Kéktót, számtalan érdekes szolgáltatás az el nem végzett rekultivációnál szintén hozzá köthető! Hozzá köthető az is, hogy egy nagy Csepel szigeti és ott teljesítő vállalkozást majdnem sikerült a csőd szélére juttatni, melynek hatására vezetője infarktussal a hírek szerint a kórházba kötött ki! A Bucka csatornánál sem stimmel voltaképpen semmi sem! Az elszámolás késik, a különböző zűrös ügyletek körül ismert arcok kezdenek megjelenni! Fenyegetik a lakosságot, a hibákat nem javítják ki és az embereket nem segítik! Ellenben, aki ezt szóvá teszi azt kitalációval, mint már írtuk feljelentik!

 

De ebben a városban működhet egy Önkormányzati fantom cég is! Egy cég, amely pénzeket vesz fel a városi csapadékvíz elvezetéséért! Mivel az azonban nincs (kiárad a Határ úti fekália), így a vállalkozás teljes mértékben megkérdőjelezhető, ahogy nem lehet tudni azt sem, hogy mire használja fel. Az egész a fejétől bűzlik!

 

Sokáig sorolhatnánk még a sort!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4212632923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nóri Fábián 2017.07.01. 22:37:27

Csapadékvíz elvezetés???? Ugyan már! Szigethalomról jöttek segíteni mikor özönvíz volt az Ádám Jenőn, hozták a homokzsákokat...Szent Miklósi szelektív gyűjtőt az orvosi rendelőnél, már évek óta fotózzák, reklamálja mindenki, a fülük botját nem mozgatja egy illetékes sem, hogy egy normális XXI. századi tárolót ide rittyentsen, ha jó minőségű, kb. 100 ezerből meglenne, alappal, tetővel együtt. Sokmindennek nincs itt gazdája, bár érdekes a pénz itt sem árválkodik!

Buckai Szövetség Egyesület 2017.07.01. 22:40:08

Kedves Fábián Nóri!

Az a szomorú tudja, hogy amit Ön is leírt abból minden szó igaz! Szomorú, mert ha nem így lenne sokkal jobb lenne a városnak!

Üdvözlettel:
Csizek Csaba

szabinazoli 2017.07.02. 08:17:15

Amikor ideköltöztünk ez egy élhető és szerethető város volt...a kertünk mögött kezdődött a szabadság...rengeteget sétáltunk a gyerekekkel. Nyulak, fácánok számolatlanul, de még őzek is voltak a határban. A juhász sokszor a kerítésünkig terelte a nyáját...csönd volt, madárdal...jó levegő. Most a kertünk mögött aszfaltozott út vezet a 200 méterre lévő sportcsarnokig...egymást érik az autók és a buszok...különösen nagy a forgalom hétvégenként amikor valamilyen rendezvény van. Párhuzamosan vele kb.600 méterre a határban szintén út van...az autók meg nem szűnő suhogása most is idehallatszik amikor ezt írom. Elől hátul utak, száguldozó autók...de a Kolozsvári utcában még mindig nincs járda...felnőttnek és gyermeknek is életveszélyes itt gyalogosan közlekedni. Az utcákat pedig kíváncsi polgári alkalmazottak járják...lesegetnek a kerítésen befelé és azon ügyködnek, hogy kit miért és hogyan lehet megbüntetni . A hét végén az orvosi ügyeletre kellett mennem...a "parkolóban" igazi holdbéli tájra leltem...annyi különbséggel, hogy itt a kráterek tele vannak vízzel...igazi csoda, hogy tengelytörés nélkül megúsztuk. Közben meg épül a stadion a falábú szarházi focistáknak...szégyen és gyalázat ami itt (is) folyik ! Amikor ideköltöztünk ez egy élhető hely volt...mostanra pedig élhetetlenné vált : hála és köszönet a fidesznek, ennek az ocsmány egymás ellen úszító politikának és ennek a lopást szorgalmazó és elnéző rendszernek...köszönet érte Kövér Lászlónak aki szerint a magyar egészségügy az egekben jár...pedig inkább csak ő jár ott..már amikor nem a rendelőben, ahol a hátsó ajtón érkezik és az orvos rögtön abbahagyja a rendelést, hogy a nagytiszteletű rendelkezésére álljon...és köszönet érte Szabó József polgármesternek is aki ezeket a pribékeket hűen kiszolgálja. Szigetszentmiklós úgy mint az egész ország már szar hely...itt élni nem lehet...innen menekülni kell...és akinek van lehetősége az meg is teszi...

Ottó Paksa 2019.03.23. 22:59:53

" Milyen módszer ez? A maffiák korában élünk? Ezt itt Chicago?"

Nem kifejezetten magas fokú a dilemma ... : Maffiára maffia a gyógyszer ..
süti beállítások módosítása