Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nem tudni mi lesz a Járásközpont megnyitása után megüresedett egykori okmányiroda épületével

2017. június 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Dr. Barabás Botond független önkormányzati képviselő tette fel a kérdést a 2017 június 28-ai képviselő testületi ülés egyebek pontjában, hogy a Szigetszentmiklós – Gyártelepi Járásközpont megnyitása után mi lesz a megüresedett okmányiroda épületével. A polgármester a kérdésre elmondta, hogy vannak terveik vele és mivel a Hivatal túltelített ezért valamelyik Önkormányzati osztályt költöztetik oda, de azt nem tudja melyiket!

A Polgármester így konkrét tervet nem említve arra is felhívta a figyelmet, hogy az ingatlan rendkívül jó fekvésű, de az épületben karbantartás és tisztasági festés minden bizonnyal kell!

Barabás Botond képviselő Úr ekkor arra is felhívta a figyelmet, hogy a környéken olykor elég kemény csatorna szag is terjed így kérte, hogy dolgozzanak annak elhárításán, melyre megkapta az ígéretet!

A Polgármester továbbá kifejtette, hogy olyan ügyosztályt szeretnének oda költöztetni, amelyet sok lakos látogat meg és ahol sok ügyintézés folyik! Szerintünk ilyen az adóügyosztály, ahol a lakók a gépjármű adó, telekadó, iparűzési adó és egyéb helyi adó keretében tudnak tanácsot, segítséget, útba igazítást kérni! Mi mindenképpen ezt javasolnánk!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8612630399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása