Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Polgármestere: Betegeit zaklató nőgyógyászt jelöltünk körzeti orvosnak? De miért hoztátok nyilvánosságra!

2017. június 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Majdnem egy hónappal a május 31-ei testületi ülés után a június 28-ai testületi ülésen a Polgármester még mindig sértetnek érezte magát a betegeit zaklató nőgyógyász körzeti orvos ügyének napvilágra hozatala miatt! Melyet a testületi ülésen külön meg is említett!

Mint a Polgármester elmondta jelen pillanatban és továbbra is üres a nem régen elhalálozott és Szigetszentmiklósi viszonylatban az egyik legnagyobb körzettel rendelkező Dr. Józan Csaba praxisa! A Polgármester abbéli elégedetlenségét is kifejezte, hogy miért a testületi ülésen került napvilágra az orvos múltja és kiléte és miért nem előbb, továbbá azt is sérelmezte, hogy az RTL Klub és ezáltal az országos média botrány miért is kellett!

Mi úgy éreztük, hogy elmaradt annak ígérete, hogy az újabb esetleges orvos jelölt esetén ezentúl a múltnak jobban utána néznek a lakosok, a betegek biztonsága érdekében!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3812630103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása