Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Túlárazott óvoda lesz a Csépi úti óvoda? Avagy miért kerül 655 millióba az, ami máshol 300 - 400 millióból megvan?

2017. június 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Megdöbbentő adatokkal és költségvetéssel sokkolja az érdeklődőket a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a Csépi úti óvoda vonatkozásában és tekintetében. A 2017 június 28-ai képviselőtestületi ülés 18. napirendi pontja szerint mindez 655 millió forintba fog kerülni.

Abba most nem megyünk bele, hogy milyen finanszírozási forrást és hogyan kívánnak teremteni a nem teljesen rendelkezésre álló pénzből, hiszen az Önkormányzat és bizottságai szavát, előterjesztését egy percig sem szabad elhinni, de az már mégiscsak érdekes, hogy pár éve Bőcsön egy 5 helységes óvoda 300 millió forintba, Kerekegyházán egy 3 helységes óvoda 200 millió forintba, Dabason egy 3 helységes, só barlangos, kerekesszékes gyermekek ellátását és fejlesztését is segítő hatalmas óvoda 352,2 millió forintba került. Ez az óvoda pedig 4 foglalkoztatási szobás.

Egyébként az adatokat 2015-ben szedtük, amikor a két óvoda áráért plusz árfolyam különbözetért 15 évig bérelt Sas utcai óvoda dolgait vizsgáltuk, amely óvoda egyébként sosem lesz a miénk!

Visszatérve a Csépi úti óvodára érthetetlen, hogy miért ennyire horribilis az ára, s felmerül a kérdés, hogy ezt az árat mi is motiválja, avagy kinek is jó ez? Vagy esetleg a támfal dobta meg az árat, amelyre azt válaszolták, hogy nem drágább, mint az óvoda épülete? Lehet majd a költsége ugyanannyi lesz? S, ha ez dobja meg az árat és nem valami holmi kedvezzünk a haverjainknak mutyi, akkor miért is és kitől is vettük meg ezt a telket? Miért is jó nekünk ez?

Szerdán megfogjuk kérdezni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8512619713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása