Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Mai napig nem lehet tudni, hogy kik gyalázták be a nevünkkel a Szigetszentmiklós jelképének számító József Attila szobrot! Ez is a megfélemlítés része?

2017. június 19. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson, ahol gyakorlatilag semmibe veszik az embereket, a civileket és olyan körülményeket teremtenek, amelyek 40 ezer ember számára élhetetlenek beleértve például a 2 hetente visszatérő Határ úti fekália áradatot, a köztéri kutak leszerelését, a Bucka-tó ki nem takarítását, a 4,7 milliárdos Uniós pénz eltűnését, a Bucka csatorna el nem számolását, az általa okozott hatalmas károkat olybá tűnik a hatalom szeretné megfélemlíteni és elhallgatatni mindazokat, akik a zűrös ügyeiket napvilágra merik hozni!

Az egész megfélemlítési koncepció 2010-ben indult, amikor a Buckai Szövetség Egyesület elnökének hozzátartozóit a polgármester megkörnyékezte és arra kérte, hogy az érdekvédelmi egyesület vezetőjét hallgattassák el!

Majd a sok ledegradálás után, amelyek egyenként megértek volna egy személyiségi jogi pert 2016-ban a város jelképének számító József Attila szobor következett! A József Attila szobrot az egyesület elnökének nevével mocskolták be! A szoborra rálát a József Attila Általános iskola egyik köztéri kamerája! 2016 március 10-e óta nem kapunk arra választ, hogy mit látott a kamera! 2016 március 10-e óta nem lehet megkérdezni, hogy az, aki a nevünkkel bemocskolta ezt a szobrot mit gondolhatott magába? Nem lehet megkérdezni, hogy mi vagy ki motiválta!

Szerintünk azonban az, hogy egyes körök azt üzenik látjátok nekünk már Szigetszentmiklós jelképe sem szent, s ha nem fogjátok be a szátokat, akkor a ti épségetek se lesz az! Legalábbis mi erre következtettünk belőle, valamint arra, hogy ehhez a tevékenységhez csakis Önkormányzati köröknek lehet köze! Talán ezért is nem kapunk válaszokat!

Szerencsére másnapra a szobrot az arra hivatottak letakarították a gyalázattól, de az hogy megtörtént nem felejthető el!

S, ha még ekkor sem rettentünk meg, na akkor jöttek az Önkormányzati köröktől érkező hazugság alapon megtett feljelentések, hogy bíróság rángasson meg minket, mert addig sem lesz időnk leleplezni az Önkormányzati gonosz tetteteket! Ráadásul ami egészen elképesztő a hazug vádlók rezzenéstelen arccal ültek velünk szemben, úgy hogy az állítólagosan független bíróság minden előterjesztésüket elfogadta, s minden előterjesztésünket lesöpörte, igaz még a perek csak békéltető szakban tartottak! S az is, hogy a szintén állítólagosan független bíróság a hamis vád miatti viszont feljelentésünkre azt reagálta, hogy nagyon sajnálja, hogy időben adtuk le, mert szíve szerint úgy megszüntetné az ügyet! Minden bizonnyal ez a mondat a függetlenség jele és egy eljáró bíró ilyet megtehet!... Minden bizonnyal!...

Ha ez a megfélemlítési szándék sem sikerül nem tudjuk mi lesz a következő, persze a már elhangzott életveszélyes fenyegetések mellett! De akár bevisznek minket a Tököli Parkerdőbe és elásnak, mert ezt négy szemközt már megkaptuk, amíg csak élünk és lélegzünk kiállunk a Bucka és Szigetszentmiklós mellett és soha és semmilyen formában nem adjuk fel!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8712607395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása