Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Plakát befestésre költenek egyes politikai körök a Fővárosban a fejlesztési szándékok elősegítése helyett!

2017. június 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Jelentős, módszeres, szervezett plakát befestésnek és rongálásnak lehetnek tanúi mindazok a Fővárosiak és vidékiek, akik a napokban Budapest utcáira tévednek! Az ők lopnak, mi visszavesszük valamint a Az ők lopnak ti dolgoztok plakátok e szerint annyira kiverték egyes körök biztosítékát, hogy képesek a megrongálásra akár pénzt is költeni és embereket szervezni!

Akkor azonban, amikor egy olimpia miatt majdnem visszabontották a Ráckevei HÉV-et Pesterzsébetig, a HÉV vonalakon 30 – 40 éves szerelvények közlekednek és silány minőségűek a sínek... Továbbá akkor, amikor Budapest legforgalmasabb metró vonalának felújítására nincs pénz, folyamatosan késlekedik, életveszélyben közlekedik valamint, akkor amikor egy kisvárosban lehet 7 éven át a két hetente visszatérő fekália árban fürödni, 4,7 milliárdos Uniós pénzből meglehet engedni, hogy kitakarítás ne legyen csak eltűnjön a pénz, valamint, hogy szegényektől elvegyék a közkutat és ezáltal az éltető vizet nos nem biztos, hogy erre kellene költeni! Illetve ha már van így rendelkezésre álló pénz, akkor nem biztos, hogy a megfelelő helyre ment el!

Ráadásul akik megrongálták meglátásunk szerint pont az ellenkezőjét érték el! Ha ugyanis nem lenne igazság tartalma nem sértené őket nem rongálják meg! Mivel azon ezek szerint a plakát telitalálat hatalmas a sértettség, a lefestés, amely felér egy önbeismeréssel!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2212604211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása