Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

62 millió 880 ezer forint éves árbevételt és 58 millió 447 ezer forint egyéb bevételt ért el az az Önkormányzati cég, amely Szigetszentmiklóson a csapadékvíz elvezetést így kezeli:

2017. június 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Továbbra sem hajlandó válaszolni az ÉCSVCS Kft, mint a Szigetszentmiklósi Önkormányzat csapadékvíz elvezetéséért felelős cége, hogy mit is csinál valójában! Az ilyen és hasonló rémképek és rémjelenségek hatására ugyanis ki lehet jelenteni, hogy nincs csapadékvíz elvezetés a városban!

Az e-beszamolo.im.gov.hu honlapon közzé tett 2016-os beszámoló szerint ennek ellenére a vállalkozás 62 millió 880 ezer forint éves árbevételt és 58 millió 477 ezer forint egyéb bevételt termelt a meglátásunk szerint nem létező tevékenységére!

Számtalan kérdésünk lenne! Az egyik az, hogy ezek a pénzek mire is mentek el?

Az ÉCSVCS Kft-ről ugyanakkor tudni kell, hogy nemcsak, hogy nincs valós tevékenysége, de mások hazugság alapon történő feljelentésétől és a bíróság megvezetésétől sem riad el! A továbbiakban a Buckai Szövetség Egyesület sajtó nyilvános pereken kérdezi meg, hogy miért hazudik a vállalkozás és miért nem válaszol arra, hogy mi a valós tevékenysége!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2512604435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása