Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Reméljük, hogy azok, akik visszabontották volna Pesterzsébetig a Ráckevei HÉv vonalát soha többé nem kerülnek közlekedés tervezői asztal közelébe!

2017. június 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Az olimpia rengeteg pozitívumot hozott volna! Mondta 2016-ban a kormányzati propaganda! Nos az egyik, amit biztosan elhozott volna és döntse el mindenki, hogy pozitívum avagy se, hogy a Csepeli HÉV villamossá züllesztése mellett a Ráckevei HÉV Pesterzsébet és Közvágóhíd közötti szakaszát megszüntették volna és felszedték volna a síneket!

Az egész ötlet egészen véletlenül derült ki, de aki csak tudatosult vele és aki a Ráckevei HÉV-vel valaha közlekedett az azt mondta, hogy na ne!

Fogalmunk sincs, hogy egyes vezetési tanácsadóknak kiket is fogadnak, de bárkik is ezek a tanácsadók Csepel szigetre vonatkozólag eddig rémes ötletekkel rendelkeztek!

Ne feledjük el, teljesen nem hunyt ki az olimpia ötlete, ami ma még menekültnek látszik bármikor kerülhet és újra veszélybe! Éppen ezért figyelnünk kell és megakadályoznunk, hogy ilyen ne lehessen!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9112601727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása