Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nem tartjuk helyesnek, hogy megállók kihagyásával akarnak gyorsítani a Ráckevei HÉV-en! Szerintünk pálya és géppark korszerűsítéssel kellene!

2017. június 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt napokban jelentek meg a hírek, mely szerint átalakul a Ráckevei HÉV menetrendje, s ennek hatására akár a teljes távon 10 perccel is rövidülhet a menetideje!

A Buckai Szövetség Egyesület a megállók kihagyását, még akkor is, ha azok alacsonyabb forgalmúak voltak nem tartja helyesnek! Sokkal helyesebb lenne a pálya korszerűsítése és a géppark frissítése!

2016-ban a gépparkra vonatkozóan egyébként a STADLER RAIL vonatok beszerzése volt napirenden! Ezeket a vonatokat sokan a piros vonatokként ismerték meg! Ráadásul a finanszírozási problémák mellett, mely szerint a Főváros nem akarta átvállalni a továbbiakban az agglomerációs járatok költségét a járatoknak az átadása körül a MÁV pályázati lehetősége is indok volt! Reméljük komolyan gondolták és egyszer tényleg eljöhet!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1612601549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása