Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Képviselő intézte el, hogy a lakó az úttól elkülönülten ne parkolhasson a háza előtt?

2017. június 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Egy lakó fordult a Buckai Szövetség Egyesülethez az elmúlt napokban! A lakó elmondta, hogy az úttól elkülönülten, a forgalmat nem zavarva parkol a háza előtt! Elmesélte, hogy az egyik Szigetszentmiklósi Önkormányzati képviselő portálján egy hölgy szóvá tette, hogy miért parkol pont ott és miért nem a kertjében! Feltette a kérdést, hogy miért kellene, ha parkolása nem bántja a forgalmat, a közlekedést semmilyen tekintetben sem! A lakó, mint elmesélte a komment után 3 héttel arra ébredt, hogy megállni tilos tábla került a telke elé, mellyel megszüntették, hogy autójával ezentúl parkolhasson a háza előtt!

A lakó, mint elmondta felháborodása határtalan! Kit és miért zavart ez? Miért csak azt tudja elintézni egy képviselő, hogy valakinek valami rosszabb legyen? A jót miért nem?

Közlekedés szakértőhöz fordultunk a kérdéssel! Mit tehet a lakó ebben az esetben? A közlekedés szakértő elmondta, hogy a lakónak fel kell méretnie, hogy a tábla indokolt-e azon a területen avagy sem. Ha nem, akkor kérheti, hogy vigyék el!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5712601233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása