Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi Önkormányzat: Bárkit, bármikor beperelhetünk! Úgysem tudja igazolni, hogy az egészet mi találtuk ki!

2017. június 16. - Buckai Szövetség Egyesület

A legsötétebb diktatúrákat idéző mondatok hangzottak el a Szigetszentmiklósi Önkormányzat folyosóin és ezen a héten közölték a Buckai Szövetség Egyesület belső, önkormányzathoz köthető informátorai!

A nevük elhallgatását kérő személyek arról meséltek, hogy megüzenték minden érintetnek a Buckai Szövetség Egyesület elnökét ért alaptalan 3 feljelentés, hamis tanukkal és alaptalan rágalmakkal ezentúl bárkit, aki ellent mer mondani és bármikor érhet!

Az Önkormányzat közeli berkek elmondták, hogy mindig lesz annyi emberük, hogy bárki ellen bármikor megsemmisítő hadjárattal, bármilyen mély szintű hazugsággal éljenek és utána már ellent mondani úgyse lesz ereje az illetőnek!

 Ha ezt hagyjuk és hagyjuk, hogy ilyen berkek, emberek bíróságokat vezessenek meg, civileket és ártatlanokak, akik kiállnak valamiért és valami mellett meghurcoljanak, akkor engedélyt adunk Magyarország és ezen belül Szigetszentmiklós valaha volt legsötétebb korszakának! Mi nem fogjuk ezt hagyni és arra kérünk minden érintetett, hogy aki ezen fenyegetést megkapta tegyen feljelentést az Önkormányzat ellen, hogy ennek legyen nyoma! A hiteles harcokban ugyanis nem segíthet a félelem!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3412601207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása