Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

CIVILEK: A Közjogilag érvénytelen Alaptörvény életbe lépése óta az alapvető jogoknak méginkább nincs tisztelete!

2017. június 16. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület estére több civil szervezettől és magánszemélytől kapott megkeresést az alapvető jogok megismerése érdekében írt és tett cikkeinkre!

A nekünk írok jogilag és szakmailag levezették, hogy az a dokumentum, amelynek az ország jogi alappillérének kellene lennie, miért párt dokumentum, miért illegitim és miért érvénytelen. Levezették, hogy amióta ez a dokumentum, amelyet sokan Alaptörvénynek neveznek életbe lépet statisztikailag kimutathatóan megnövekedett az emberek alapvető jogainak megtiprása, s más emberek jogainak semmibe vétele!

Ha és amennyiben azonban egy országban az emberek alapvető jogainak nincs tisztelete, valamint illegitim az elvileges jogi alappillére, akkor abban az országban nincs jogbiztonság, létbiztonság és semmi sem! Az ilyen ország melegágya a korrupciónak, a bűnözésnek, a jogtalan meghurcolásnak, az anarchiának, a diktatúrának és a fejetlenségnek!

El kell azon gondolkodni, hogy akarjuk-e, hogy ez így legyen? Akarjuk-e, hogy jogaink se legyenek és bárki bármikor azt tehesse értünk vagy ellenünk, amikor, amihez és ahol éppen kedve szottyan! Ha ezt akarjuk, akkor nagy a baj! De ha ezt nem akarjuk, akkor tenni kell azért!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5212601187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása