Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Tényleg a lakótelep utca és csapadékvize szabálytalanul és szüretlenül folyik a Kisdunába?

2017. június 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson csapadékvízelvezetés, mint olyan nincs! Ezt sokszor szokták, szoktuk látni amikor egy-egy esőzés idején a Szigetszentmiklósi árvíz állapotok képeit megmutatjuk és közzétesszük. Eddig azzal vigasztalták egyesületünket, hogy de legalább a lakótelepen van! Egészen addig, amíg egyre több meg nem erősített információt kaptunk a lakótelepi csapadékvizelvezető hálózattal kapcsolatban.

A nekünk mesélő, de nevük elhallgatását kérő szakemberek szerint a rendszer nemcsak korszerűtlen, de a lakótelep minden csapadék vizét és mindazt, amit ebbe a rendszerbe belemos az eső szüretlenül a Kisdunába köt ki! Ha ez így van az hatalmas probléma és környezetszennyezés is! Így az Önkormányzat felé azonnali megkereséssel élünk, hogy legyen szíves ezt a kérdést tisztázni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4512584767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása