Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Van olyan, hogy törvények feletti? Ő lenne Szigetszentmiklóson Becz Péter?

2017. június 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Minden ember életében el kell gondolkozni azon, hogy mi az amit meglehet tenni és mi az amit nem! Mik a szabályok, mik az eljárási és ügyintézési, ügykezelési módszerek! S el kell gondolkozni azon is, hogyan lehet érvényesíteni jogos és állampolgári érdekeinket, jogainkat, mert hogy ilyeneink is és nem csak kötelezettségeink vannak! Legalábbis kis és átlag emberként ez elvileg így működik! Igaz kis átlagemberként ezt mások igyekeznek olykor és sokszor figyelmen kívül hagyni!

De vajon mindenkire ugyanez és ugyanígy vonatkozik?

Olybá tűnik nem!

Szigetszentmiklós Önkormányzata, s azon belül is egy-két prominens vezetője igyekszik úgy viselkedni és a dolgokhoz úgy viszonyúlni, mintha rá nem vonatkoznának a törvények, úgy mint akinek mindent lehet! Ezek közül is kiemelkedik a sokak által legfőbb gonosznak és aljas galádnak tartott gazdasági bizottsági vezető, a FIDESZ-es Becz Péter!

Becz Péter 1990-től 1994-ig, majd 1998-tól egészen napjainkig a Szigetszentmiklósi Önkormányzat tagja, a Felsőtag képviselője. Képviselősége alatt a Felsőtag nem fejlődött egy szemerkényit sem, s a terület méltán nevezhető Magyarország egyik legelmaradottabb, legelhanyagoltabb és leglepusztultabb területének. Mégis az Önkormányzatban hatalmas hangja, befolyása van és ügyek menti rosszindulata szinte korlátlan! Nem egyszer ültünk mi a nagy tárgyaló terembe, amikor azt hallottuk, hogy fölöttünk alpári módon üvölt a Polgármesterrel. Persze Szigetszentmiklóson a Polgármester is hagy maga után kivánni valót! No, de akkor is! Nincs olyan zűrös Önkormányzat körüli beruházás és ügylet, amelybe ne merülne fel a neve, de mindig gondosan ügyel arra, hogy bár mindenki tudja, hogy valami nem stimmel körülötte, a bizonyíték eltűnjön és senki, semmilyen formában ne bizonyíthassa be!

Ő az, aki legfőbb politikai ellenfeleit kiméletlenül alázhatja és gyalázhatja, persze szerinte. Több, mint 10 évvel ezelőtt az egyik akkori képviselőt Szabó Bélát alázta és gyalázta. A bíróság megállapította, hogy hiába használt álnevet, de akkor is ő az! 500 ezer forintra büntette, melyet mert ő a Becz Péter azóta se fizetett meg!

Máskor egy képviselő társnőjével beszélt úgy, ahogy más a kapcaronggyal és gondoljon bárki bármit is a másikról egy igazi uriember sosem beszélne alpári módon és civilizálatlanul egy hölggyel! De neki lehet! Mert ő a Becz Péter!

Becz Péter bármikor és bárki ötletére felvetésére mondhatja azt hogy az hülyeség és bármikor mondhatja azt, hogy az illető egyébként teljesen gyenge, leépült és örült! Hogy miért? Nos arra nincs észérv! Csak azért, mert ő a Becz Péter éppen így gondolta és így látta jónak!

A teljesítmény nélküli felsőbb rendűség persze itt nem ér végett! Ő volt az, aki azt mondta a Csépi úti útszűkületnél, ha a villanyoszlopok arrébb helyezése pénzbe kerül, akkor nem szélesíteni kell, hanem szűkíteni, hogy ne járjanak arra az emberek! Hogy utána aztán a közlekedésüket, hogy oldják meg? No hát az meg kit érdekel? Persze szerinte!

Ő volt az is, aki teljes mellszéllességgel támogatta, hogy a köztéri kutak legyenek leszerelve Szigetszentmiklós város szerte, mert mint mondta, aki akart csatlakozni a vezetékes vízhez az már megtehette! Igaz, hogy vannak akik nem tudják kifizetni a horribilis csatlakozási díjakat és az is, hogy egyesek már kifizették azokat, de a az Önkormányzat a pénzt elkótyavetyélte és ezért újra kifizetetné, de hát az kit érdekel! Ugye Becz Péter?

A hirhedt képviselő, akinek ha megpiszkálják a zűrös ügyeit, akkor habzó szájjal üvöltve örjöng a képviselőtestület előtt, mert indulatait nem tudja kezelni az a képviselő, aki a Szigetszentmiklósi hatalomból nem csak ellehet, de Szigetszentmiklós érdekében mindenképpen el kell távolítani! Meglátásunk szerint valóban kártékony és a legfőbb gonosz minden kertelés nélkül és minden tekintetben!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7812584657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása