Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Alapvető Jogok Országgyűlési Biztosának Hivatalához: Személyes találkozóra kérünk időpontot a Buckai Vízkárosultak miatt!

2017. június 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Alapvető Jogok

Országgyűlési Biztosának

Hivatala!

 

 

2016 Őszén úgy döntöttünk, hogy sok más hivatal mellett Önöktől is segítséget kérünk a Szigetszentmiklósi Önkormányzat azon bűnös gyakorlata miatt, amely arról szól, hogy valaki kifizeti a vezetékes víz hozzájárulását szerződés szerint, de a vízóraaknájába mégsem rendelkezik vízórával és semmivel sem, azaz a Szigetszentmiklósi Önkormányzat szerződést szegett!

 

Amit Önök talán nem tudnak, bár korábbi leveinkben ezt is közöltük, hogy a szerződés nem teljesítése ellenére a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a befolyt pénzösszegeket saját hitelei törlesztésére költötte el, amelyet 2015 november 25-én egy aktuális képviselő testületi ülésen vallott be, s amelyről felvétel is készült! Tehát a pénzt elköltötte, miközben nem teljesített a szerződés szerint!

 

Tudják a világon olyan nincs, hogy valamiért, bármiért kétszer kelljen fizetni! A Szigetszentmiklósi Önkormányzat mégis ezt szeretné elérni különböző, de leginkább hamis indokokkal egy olyan szervezetet is felhasználva, aki az adott ügyről nagyon semmit sem tudhat, mivel az ügy kezdet 15 évvel azelőtt keletkezett, hogy ő, mint szolgáltató a településünkre érkezett! Ez utóbbi lenne  a Fővárosi Vízművek!

 

Amikor Önökhöz fordultunk, akkor arra gondoltunk, hogy Önök egy független testület! Egy független testület, hivatal, amely képes objektíven utána járni bármely kérdésnek! Sajnos azonban azt tapasztaltuk, hogy 8 hónap után válaszként az Önkormányzat félre tájékoztatását másolták be anélkül, hogy utána néztek volna a másik oldalnak! Ezt sérelmezzük!

 

Ahogy sérelmezzük a Szigetszentmiklósi Önkormányzat azon álláspontját is, hogy a Buckai Vízkárosultaknak, mint például Hajnal Erzsébetnek az ÚJABB befizetésre kedvezményeket adnak! Minek újabb befizetés? Minek kedvezmény? Minek bármilyen újabb pénz, ha az ingatlan tulajdonos egyszer már teljesített és minden a szerződésben vállalt kötelezettségének eleget tett? Miért nem a víz jön az aknába és miért beszél bármi másról az Önkormányzat? Azért, mert az eredeti pénzösszeget jogosulatlanul elköltötte? Azért, mert a szerződés szerint nem teljesített?

 

Mi még mindig bízunk az Önök objektív szemléletében és abban, hogy intézményük az igazság szolgálatában van, ahol számítanak a kis honpolgárok, a kis emberek is! Éppen ezért az objektív szemléletért nem többet és nem kevesebbet kérünk, mint időpontot személyes találkozásra, ahova bizonyítékainkat és dokumentumainkat elvihetjük!

 

Ebből reméljük azt is megértik, hogy eddigi az Önkormányzatra alapozott írásaikat válaszként és semmilyen formában sem tudjuk elfogadni!

 

Megtisztelő válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 26

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7712560523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása