Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ki fogja fizetni a Bucka csatorna elszámolási szakértőit? Miért kell, ha Önök azt mondják tisztességesek?

2017. május 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

2010-ben és 2011-ben, amikor a Bucka csatorna beruházás elindult és javában zajlott a félre tájékoztatás lakossági fórumnak nevezve és minden alkalommal mást és mást mondva az lett ígérve, hogy ez a beruházás valami fantasztikus dolgot és csodás fejlődést hoz el, s csak erre megy a befizetett tőke! A csodás beruházás aztán elöntésekkel, házrepesztésekkel, már kezdeti szakaszban is hiba halmazokkal, problémákkal, bűzzel, elszámolás elmaradásával, utcák vastörmelékekkel telített építési törmelékkel történő felszórásával, pénzbehajtóként üzemelő csatorna közműtársulattal járt felkészületlen és hozzá nem értő, több esetben az embereket megalázó, semmibe vevő ügyintézőkkel, hogy csak felsoroljunk pár katasztrófát ezen beruházás esetében a teljes igényét mellőzve!

 

Ekkor, tehát akkor amikor mi Buckaiak szerződést kötöttünk Önökkel nem volt szó arról, hogy a beruházást bárki is megtámogatná + 10 %-al és nem volt tudható, hogy ez ingatlanonként 167.333 Ft-ot jelent. Önöknek enélkül kellett egy beruházást és egy költségvetést tervezniük, elfogadtatniuk úgy, hogy az meglegyen és pénzügyileg ne omoljon össze! Mégis a beruházás, s ennek keretében nem Önök, hanem mi megkapta ezt plusz támogatást és meglepő vagy nem meglepő módon az elszámolás elmaradt, s olybá tűnik, hogy a nekünk visszajáró pénz veszélybe van, s az sem kizárt, hogy Önök miatt eltűnik! Mindez persze nem vád, csak következtetés levonás eddigi tevékenységeik alapján.

 

Polgármester Úr! 2010-ben és 2011-ben, amikor szerződést kötöttünk Önökkel a díj csak és kizárólag a csatorna beruházást tartalmazta és semmi mást, semmi többet! Önök mégis az elszámolás elmaradását azzal magyarázzák, hogy annak kiszámolására szakértőt vesznek igénybe! Jogosan merül fel a kérdés kinek vagy minek a terhére? Ha és amennyiben, tehát a Bucka csatorna beruházás terhére, akkor jogos az a kérdés is, hogy ki hatalmazta Önöket fel erre? Mert mi Buckaiak biztosan nem! Ha pedig Önkormányzati pénzből megy, akkor is az a kérdés, hogy ha Önök tételezzük fel a legjobbat mégiscsak tisztességesek (mi mondjuk a tapasztalatok alapján nem hiszünk ebben), akkor miért csorbítjuk a város vagyonát ilyen szolgáltatás igénybevételével? Vagy a szolgáltató, az un. szakértő érdeke a fontos, s ezt helyezik mindenek fölé? Esetleg ez a szolgáltató valakihez köthető, akit támogatni és megsegíteni kell? A szakértő valakinek a valakije lesz?

 

Megtisztelő és

érdemleges válaszát

mihamarabb várjuk!

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 17

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9512511917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása