Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Villanyoszlop cserék a Buckában? Csak ott nem, ahol kell? Mi lesz a Csépi út szélesítésével?

2017. május 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

Az elmúlt napokban meglepődve szemléltük, hogy egyes Buckai utcákban villanyoszlop csere kezdődött meg, melynek hatására felkaptuk a fejünket, hogy vajon a legkritikusabb pont, az évek óta kért hely érintve lesz-e. Mint Ön is nyilvánvalóan tudja a legkérdésesebb hely a Buckában a villanyoszlopok tekintetében a Csépi út a Katasztrófavédelemnél, ahol villanyoszlopok vannak egymással szemben, ahol kanyar és út szűkület van, valamint ahol nap, mint nap közlekedni baleset és életveszélyes!

 

Nyilván Ön is tudja, hogy ennek tekintetében számtalan megkeresés és levelezés érkezett és hogy kapcsolatfelvétel történt a Katasztrófavédelemmel, valamint az ELMŰ-vel. A Katasztrófavédelem azt mondta, hogy beljebb vinné 3 méterrel a kerítést, de akkor jött a villanyoszlop kérdés és kiderült villanyoszloponként 200 – 300 ezer forint azokat át helyeztetni.

 

Polgármester Úr! Ekkor képviselő testülete úgy határozott, hogy a Csépi útnál ha ez ennyibe kerül, akkor az út szélesítés nem kell!  Egyik képviselője, aki számtalan alkalommal bizonyította már be, hogy súlyos indulatkezelési problémákkal rendelkezik azt mondta, hogy ha ez ennyibe kerül, akkor az utat nem szélesíteni kell, hanem szűkíteni! Ez a hozzáállás számunkra értelmezhetetlen! Hol szolgálja ez a mi érdekeinket? Hol van figyelembe véve a lakosság és hol vannak figyelembe véve a Buckaiak?

 

Tisztelt Polgármester Úr! Mi, hogy a probléma megoldást kapjon és az életnek akkor is működnie kell, ha nincsen pénz valamire felkínáltunk Önöknek egy barter ötletet! Eszerint Önök ingyen reklám felületet biztosítanak az ELMŰ-nek bizonyos ideig a Szigetszentmiklósi Sportcsarnokban, ahol nagy rendezvények és TV közvetítések is vannak, cserébe az ELMŰ barterként a villanyoszlopokat szintén ingyen áthelyezteti! Ezt mi évek óta mondjuk Önöknek, de eddig soha nem kaptunk választ! Soha nem kaptunk érdemi reakciót és soha nem láttuk azt, hogy felvették volna a kapcsolatot az ELMŰ-vel! De miért nem?

 

Tisztelt Polgármester Úr! Tisztelettel felkérjük Önt arra, hogy mint Szigetszentmiklós város jelenlegi Polgármestere vegye fel a kapcsolatot az ELMŰ-vel és tárgyaljon esetleges barter lehetőségekről, melyek hatására szélesíthető lenne a Csépi út a Katasztrófavédelemnél! Felkérjük továbbá arra is, hogy szemben az eddigi tendenciákkal tájékoztasson bennünket arról, hogy hol tart ez a folyamat és sikerült-e megegyezni, megállapodni!

 

Érdemi válaszát és

intézkedését előre is

megköszönjük!

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 15

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7612510171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása