Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi Polgármesterhez fordulva: A viziközmű, a csatornaközmű társulat Önök szerint pénzbehajtó cég?

2017. május 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

 

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

Szigetszentmiklós város Alsóbucka városrészének lakossága elképedve szemlélte azt a horror beruházást, amelyet Önök Bucka csatorna beruházásnak neveznek és amelyre érthetetlen módon nagyon büszkék! Büszkék annak ellenére, hogy egyike az ország legdrágábban kivitelezett beruházásának és az egyetlen talán egész Európában, amelyet ilyen silány minőségbe, semmivel sem törődve rombolva, tombolva és pusztítva végeztek el!

Sőt! Létrehoztak egy csatornaközmű társulatot, amely nem egyszerű lakosokból, hanem az Önök párt híveiből tevődött össze, s amelyben nem volt egyetlen szakember sem, aki számon kérjen, aki kövessen! Csak és kizárólag saját katonáik és vallási alapon tapsoltak mindenhez, hiszen szakmai hozzáértés nélkül hogyan is tudhatták volna, hogy mi, de legfőképpen hogyan alakul!

 

S a csatorna közmű társulatnak lett elnöke és lett alkalmazottja! Ezek az emberek nagyjából nem törődtek semmivel sem! Nem számított az, hogy egy csatornaközmű társulat arra hivatott, hogy segítsenek ők pénzbehajtósdit játszottak, közszolgálat helyett hatalmat hittek és az irodában megaláztak embereket! Nem számított sem az emberi humánum, sem a magyarországi törvények! Egyes az érdekeltségi területen élő, lakó emberektől alkotmánysértő módon, de bizonyíthatóan tagadtak meg segítséget, ráadásul úgy, hogy démonizáltak bizonyos érdekvédőket, majd elindítottak egy koholt pert! Mind a koholt vád, mind mások démonizálása és emiatt a segítség megtagadása bűncselekmény, amely miatt oda jutottunk, hogy bűntető eljárás van és elkövető büntetését nem tudja elkerülni! De Önök ezt így tervezték? 10 ezer embernek elhozni az ország legdrágább és legsilányabb csatornáját? Önök tényleg azt hitték, hogy egy viziközmű vagy csatornaközmű társulat nem más, mint egy pénzbehajtó cég? Önök tényleg úgy gondolták, hogy 10 ezer embernek 3 ezer ingatlannak nem lesznek kérdései és nem kell segíteni?

 

Megvoltak győződve arról, hogy nem fogjuk az elszámolást vagy az összberuházási érték minimum 10 %-át az Uniós támogatás emelkedésének mértékében visszakérni? Megvoltak arról győződve, hogy meglátásunk szerint minden téren, de legfőképpen emberileg és szakmailag felkészületlen emberek alkalmanként más és más iránymutatása, zagyvasága, illúzió keltése majd cserben hagyása nekünk elég lesz? Ez volt a terv? Vagy csak a pénz érdekli Önöket és a beruházás minősége az itt élő emberek élete és életkörülménye nem?

 

Tényleg azt gondolják, hogy egy közmű társulat az pénzbehajtó cég?

 

Esetleg azt, hogy Magyarország törvényei Önökre, Szigetszentmiklósra nem érvényesek?

 

Megtisztelő válaszát

mihamarabb várjuk!

 

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 15

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9712507495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása