Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Mi értelme az SZTK-ERIMÁ-nak, ha Szigetszentmiklósi neveltetés nem vagy alig szerepel benne?

2017. május 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

 

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

Szigetszentmiklósnak, mint annyi településnek az országban van egy futball klubja, utánpótlása és mindennek egy elég nagy költségvetéssel rendelkező szervezete. Mégis Szigetszentmiklóson megtörtént az a szégyen, hogy a harmadosztályú gagyi kategóriába eset vissza csapata a tavalyi évben! Ha pedig végig nézünk a csapaton, akkor SZTK-ERIMA neveltetést, eredeti Szigetszentmiklósit alig-alig lehet felfedezni, illetve egy-két kivétellel inkább nem fedezhető fel. Ennek így mi értelme? Nevelünk rengeteg gyermeket egy csapatnak, egy keretnek aztán nem tartunk igényt a szolgálataikra, miközben, akik meg vannak kiharcolták, hogy második – harmadikak legyenek a harmadosztályú gagyi ligában?

 

Polgármester Úr! Kérem jelezze a város futball szervezete felé, hogy keretében több valóban szigetszentmiklósi legyen, s több olyan ember, akinek számít a jó eredmény, a város jó hírneve!

 

 Felhívjuk ugyanakkor a figyelmét arra, hogy a futball az a sport kategória, amelyhez elég egy jól megnyírt egyenletes pálya, két kapu, egy labda és egy nagyon is, bármilyen körülmények között is elhivatott csapat. A valaha volt nagyok, származzanak azok a Brazil vagy az Afrikai nyomornegyedekből, egyéb körülményekből nem a sport anyagi keretéért küzdöttek, hanem szenvedélyéért! Ha nincs egy emberben a sport iránti szenvedély költhetünk rá bármennyit, akkor sem lesz eredmény!

 

Meglátásunk szerint egy olyan csapat, amely a NBII-ből sikeresen kihullatta magát ne anyagi forrásokkal, hanem a szenvedély, a teljesítmény akaratával harcoljon ki tiszteletet és majdani támogatást. Az így megvont anyagi keretekkel, amíg a szenvedély és a teljesítmény orientáltság nem jön el lehetne fejleszteni azon a városon, amely mint tudjuk romokban hever Önöknek köszönhetően!

 

Kérjük javaslatunk megfontolását!

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 15

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1112506165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása