Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A két lyukú híd továbbiakban is giotinként szedi áldozatait! Tényleg nem kell semmit sem tenni?

2017. május 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

Mint nyilván Ön is tudja a Bucka egyik bejárata a Csépi útnál a két lyukú híd! A híd amely alatt megfelelő magasságot figyelembe véve bárki a Buckába juthat és amely felett a térség egyik legfontosabb tömegközlekedési eszköze a Ráckevei HÉV megy el. Az út szilárd burkolatúvá tétele, az Önök feltételek nélküli módszeres ember kitelepítése oda vezetett, hogy itt hatalmas forgalom lett és sajnos némelyek járművük magasságát nem jól mérik fel! Önöknek persze igazuk van abba, hogy akik emiatt beszorulnak azoknak a felelőssége és hibája, hogy ez megtörténhetett, de miután átlagosan napi 1 – 2 beszorulás van és ezzel rengeteg érték megy veszendőbe a feltorlódásokról és más lakók bosszúságáról nem is beszélve mégiscsak tenni kellene valamit ellene!

 

Vagy tényleg az az álláspontjuk, hogy aki oda nem megfelelő magassággal ment be az így járt, s aki meg dühöng az emiatt kialakult dugókba az meg majd elfelejti mindezt, maguk pedig mosolyognak rajta?

 

Polgármester Úr! Esdekelve könyörgünk, hogy végre életében először viselkedjen úgy, mint aki tényleg a város első embere! Hárítsa el ezt a veszélyt, baleseti gócpontot és magasság korlátozó, hangjelző kapukat szereltessen fel! Ezekről a kapukról olyan érzékelők lógnának le, amelyek hanggal jeleznék, ha valaki nem megfelelő magassággal közelít, így elkerülhető az anyagi kár és elkerülhető más, ártatlan személyek dugóban történő bosszankodása is!

 

A meghozott

intézkedésekről várjuk

válaszát és tényleg kérjük,

 hogy érdemben intézkedjen

ebben a kérdésben!

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 14

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5312505407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása