Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kisváros olvasása után: Nyílt levél a főszerkesztőhöz! Elnézést kérünk, de Önök a szerkesztőségben drogoznak?

2017. május 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Lehet, hogy indulónak erősnek érzi a kérdésünket, de miután végig olvastuk különböző számaikat és cikkeiket folyamatosan visszalapoztunk, hogy vajon tényleg az újság Szigetszentmiklósról ír-e, mert ami az Önök újságában szerepel az sosem történt meg és Szigetszentmiklós egyáltalán nem olyan.

Az Önök újsága szerint, amely hajaz egyébként a szintén propaganda gyár Duna Média TV-hez és a zenéiben jó, híreiben hallgathatatlan Lakihegy Rádió híreihez ebben a városban minden csodás, s ez a város fejlődő! Az Önök újságára ráhullott egy rózsaszín köd egy rózsaszín lepel és az embernek az az érzése, hogy egy totál bedrogozott ember lehet csak ilyen, aki miután az agyát szét lőtte vigyorog a világra, a valóság nem számít, neki minden rózsaszín és minden rendben!

Egyszerűen leírni egy újságban, hogy a Bucka csatorna rendben, miközben az Önkormányzat nem számolt el, az emberek pénze veszélyben és annyi kárt okoztak, amely előtte elképzelhetetlen volt! S miközben kiárad a Határ úti fekália ár, egyetlen normális az Önkormányzat által kezdeményezett beruházás nem volt az elmúlt 15 évben, a Bucka-tó nincs kitakarítva, de a kitakarításért járó Uniós pénz fel van nyalva, olyan telkekre adnak ki építési engedélyeket, melyekre ház igen, de kert , garázs, bármilyen parkolási lehetőség nem lehetséges, nincsenek infrastruktúrális fejlesztések és a problémák a végtelenségig sorolhatók, a város pedig romokban hever egyszerűen teljesen szürreális!

Ahogy teljesen szürreális az is, hogy egy képviselő testületi ülésről, ahol mondjuk az egyik súlyos indulatkezelési problémákkal rendelkező képviselő őrjöngött semmi olyan ne legyen leírva ami és ahogy ott megtörtént.

Nyilván Önök is tudják, hogy a testületi ülések egy részét a civilek és mi is felvesszük, s ezek egy része a youtubre is kerül, ha azonban a felvételeket az Önök tudósításai mellé tesszük, akkor egyetlen esetben és egyetlen közös pont sincs, amely egészen elképesztő, elgondolkoztató és rémisztő!

Ennek fényében ismételten feltesszük a kérdést: Rózsaszín ködös újság, amelyben egyetlen valós tartalom sincsen! Önök drogoznak a szerkesztőségben?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4412499089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása