Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

TAO pénzből épült fűtött pályás Stadion egy romvárosban! De a kivitelezőket hogy választották ki? Pályázattal?

2017. május 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Szigetszentmiklós városában meglepő dolgok ismeretesek, ha csak arra gondolunk, hogy fekália ár tör ki rendkívüli időjárás címszóval és két hetente vagy arra, hogy szakértőiknek vagy miknek 6 év kellett ahhoz, hogy rájöjjenek valamit tenni kellene! S miközben járhatatlan, járdátlan utak vannak, a közlekedés a túlzsúfoltság miatt többször összeomló, mint nem aközben kapunk egy Utánpótlást képző TAO pénzből épülő fűtött pályás Stadiont! Milyen szép is lesz a fekália ár mellett!

 

Ugyanakkor, amit aztán végképp nem értünk az az, hogy hogy azok a vállalkozók dolgoznak azon a területen, akik ott láthatóak és ott vannak! Persze azt értjük, hogy legyenek lehetőleg Szigetszentmiklósiak és környékbeliek, de ahogy elnéztük kik vannak ott, hát hogy finomak legyünk nem rendelkeznek éppen a legjobb referenciákkal és legjobb hírekkel! Mitöbb egyik – másikról városi szinten megdöbbentő történet szól, melyeknek csak ha fele igaz már az is bennünket rémülté tesz!

 

Ennek tudatában nagyon nagy kérdés, hogy hogyan lettek ők kiválasztva és mi alapján? Pályázat alapján? Nem pályázat alapján? Azért lettek ők, mert valakinek kedvesek? Avagy objektív döntés született? S ha fáznak a fekália árban házukat vesztett emberek ugye mehetnek a fűtött pályára és melegedhetnek?

 

Megtisztelő válaszát

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 9

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr10012495599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása