Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Magyar Országgyűlés költségvetéséhez: Szeretnénk kérni az immáron több, mint 20 éve ígért Gyártelepi felüljárót!

2017. május 03. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Magyar

Országgyűlés!

 

Egy immáron több, mint 20 éve húzódó, megoldásában mindig megígért, de soha el nem érkezett problémával keressük Önöket jelen levelünkben és azt kérjük segítsenek nekünk ebben!

 

A helyszín Szigetszentmiklós-Gyártelep! Az ősidőkben a Csepel Autógyárba és a Pestvidéki Gépgyárba vagy a több ezer embert kiszolgáló egészségközpontba közlekedtek tízezrek! S bár mind a Csepel Autógyár, mind a Pestvidéki Gépgyár bezárt, illetve már nem foglalkoztat annyi embert a környező települések mindegyike az elmúlt 20 évben önmagának többszöröse, több mint 3-szorosa, 4-szerese, 5-szöröse lett! Az egészségközpont megmaradt, a Volánbusz térség tekintetében fennálló központi autóbuszállomása immáron több évtiezede szintén itt van hatalmas forgalmával, s nem régen megérkezett a Szigetszentmiklósi Járásközpont a maga bíróságával, ügyészségével, kormányhivatalával és átköltözött rendőrségével.

 

Tisztelt Magyar Országgyűlés! A fenntiek alapján láthatják ez  a térségben jelentős központ hatalmas forgalommal. Ezt a központot azonban keresztezi egy olyan jelentős, nagy múltú és fejlesztendő vonal, mint a Ráckevei HÉV. Akárhányszor a HÉV jön vagy megy a már így is túltelített utakon a dugó elviselhetetlen. Az emberek nem jutnak időben az orvosi rendelőbe, a bíróságra, Szigethalmiak nem jutnak a munkahelyükre vagy haza és azok is sokan bosszankodnak, akik Szigetszentmiklós Alsóbucka városrész Mű úthoz közeli részén laknak vagy Csepel sziget bármely középső vagy déli településén.

 

Egy Gyártelepre kivitelezett felüljáró, amely a Ráckevei HÉV-et átívelné nagyon sokat segítene a térségen és annak közlekedésén, valamint az itt élő emebereken! Éppen ezért arra kérjük Önöket, hogy ennek megtervezésére, megépítésére a központi költségvetés terhére pénzösszegeket különítsenek el és értesítsék a térséget, hogy a Gyártelepi felüljáró megérkezhet!

 

Megtisztelő válaszukat, segítségüket

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 3

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9112476479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judy Epokit 2017.06.01. 17:59:21

Tisztelt Csizek úr!

Most futottam bele a blogba és átlapoztam pár bejegyzést. Ezen akadt meg a szemem. Kérem mondja el, hogy tényleg komolyan gondolják a FELÜLJÁRÓT? Segítsen nekem ha ideje engedi.

Ugyan nem vagyok építész, de el tudom képzelni, hogy mekkora monstrumot kellene felépíteni ahhoz, hogy a jelenlegi forgalmat képes legyen elviselni. Próbáljon egy fotóra rajzolni egy felüljárót.

Mi lesz a Gyári úttal? Honnan-hová menne? Mettól-meddig érne a felüljáró?

Judy Epokit 2019.04.15. 20:33:39

Tisztelt Csizek úr!

Időnként benézek, hátha kapok a lassan két éves kérdésemre választ. Teszem mindezt annak a fényében, hogy a bejegyzéseiben Ön rendre fennakad azon, hogy nem a civilek, érdeklődők nem kapnak választ valamely kérdésükre. Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy Önt sem lehet kérdezni....

scrnshot

Buckai Szövetség Egyesület 2019.04.27. 00:11:46

Kedves Judit!

Nem tudom miért , de elkerülte a figyelmem korábbi bejegyzése! S most láttam kérdését! Kérem hívjon fel a 06-70-70-15-911-es számon egy napon reggel 8 és éjfél között, s megtudjuk beszélni ezt a kérdést!

Maradok Tisztelettel:
Csizel Csaba
süti beállítások módosítása