Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nyílt levél Szigetszentmiklós Polgármesterének! Alpári erotikus jelenetek kisgyermekek előtt a Majálison?

2017. május 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Mellékelünk Önnek két videót, amelyek 2017 Május 1-én készültek a Kéktón! Azon a Kéktón, ahol a Majálisokat tartjuk minden évben és ahol kisgyermekek, kisgyermekes családok tömegei jelennek meg!

 

Polgármester Úr! Ezen a két videón, amilyen erotikus jeleneteket tánc gyanánt Ön lát való-e kisgyermekekkel telített rendezvényre? Nem kellett volna ezt leállítatnia a szervezésnek pláne annak függvényében, hogy ezt több jelenlévő mind a szervezőktől, mind a zenét biztosítóktól kifejezetten kérte? Nem kellene elbeszélgetni a szervezéssel, hogy ez mégis hogyan volt lehetséges? Tudomásunk szerint ugyanis a kisgyermekekkel telített Kéktó és városi Majális nem egy romkocsma, ahol még elnézhető lenne mindez!

Kérjük részletes tájékoztatását arról, hogy ezt kivizsgálta, kivizsgálja és hogy mire jutott!

 

Kérjük annak kivizsgálását továbbá, hogy a vendéglátóipari egységek árképzése 2017-ben a majálison miért volt lefölöző! Miért voltak olyan horribilisen magas, hogy mind az árak, mind a hangulat miatt többen Szigethalomra mentek át, ahol e tekintetben mindent kifogástalan téren találtak!

 

Polgármester Úr! Helyes-e a Kéktóra olyan vendéglátóipari egységeket hozni, akik képtelenek a reális árképzésre és képtelenek normális árakon dolgozni, szolgáltatni? Legalábbis szerintünk a normál helyen kapható GYROS és hamburger 3-szoros, 4-szeres árát a Kéktón alkalmazni az árképzés tekintetében biztosan nem normális! Ugyanez értendő az üdítő vagy a szeszes italokra!

 

Polgármester Úr! A Kéktónak, a Majálisnak Szigetszentmiklóson hagyománya van! Ne járassa le és ne hagyja, hogy mások lejárassák, vagy árnyékot vessenek jó hírnevére!

Megtisztelő válaszát

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 1

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7312473751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tippan67 2017.05.04. 05:59:16

Csaba, Csaba, hát mi van veled? Szörnyű ez a fogalmazás :)
süti beállítások módosítása