Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson nincs csapadékvíz elvezetés! Mit csinál az ÉCSVCS Kft?

2017. április 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

2017 Április 26-án a Közmeghallgatáson megkérdeztük, hogy mivel Szigetszentmiklóson nincs csapadékvíz elvezetés, a kialakult állapotok a Szigetszentmiklósi Önkormányzatnak felróhatóak (építési engedélyek olyan területekre, ahol csak a ház fér el, de autó és kert nem; a Határ úti fekália áradat nem kezelése és a lakosság hibáztatása azért mert egy 10 – 11 ezer főre tervezett rendszer 40 ezer embert nem bír el), no meg persze annak az időjárásnak, amely Önök szerint rendkívüli, de valójában 2 hetente van, hogy valójában mit csinál az ÉCSVCS Kft? Sok mellébeszélést kaptunk, de érdemi választ nem!

 

Ezért újra feltesszük a kérdést:

 

Szigetszentmiklóson nincs csapadékvíz elvezetés! A csapadékvíz elvezetés feladata az ÉCSVCS Kft feladata lenne! Mit csinál az ÉCSVCS Kft?

 

Tovább megyünk! Költségvetését mire használja fel és mi értelme van, hogy üzemel, hogy létezik? A városnak hoz hasznot vagy csak valakinek, valakiknek?

 

Szigetszentmiklós, 2017 Április 28

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4512465493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.