Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - Miért ad ki az Önkormányzat építési engedélyt olyan telekre, ahol csak ház fér el, de kert és garázs nem?

2017. április 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

A Buckai Szövetség Egyesület régóta megdöbbenéssel szemléli a Szigtszentmiklósi Önkormányzat építési osztályának ámokfutását! Ugyanis értetlenül állunk az előtt, hogy hogyan lehet pici telkekre olyan építési engedélyt kiadni, hogy a telken csak a ház fér el és kert, illetve garázs nem!

 

Megdöbbenéssel állunk előtte, mert ez a már így is kialakult szűk, rendezetlen utcák miatti közlekedési és egyéb infrastrukturális problémák megoldását nemcsak, hogy nem segíti, de a problémák súlyosságát mélyíti, egyes területeken ellehetetleníti, hiszen ezen ingatlanok új tulajdonosai az utcán kénytelenek parkolni.

Ezek után pedig azt mondani, hogy a csapadékvíz elvezetés problémája esetében a lakosok felelőssége, hogy betemetik a vizes árkokat, hát… el kell, hogy mondjuk, hogy arcátlan!

 

Mégis hol parkoljanak az emberek? A vizes árkokban? Miért adtak ki ilyen építési engedélyeket? Kinek a felelőssége ez? Miért nincs még kirúgva?

 

S, ha azt mondják, hogy ilyen probléma nincsen, akkor szívesen kivezetjük Önöket számtalan Szigetszentmiklósi, Buckai területre, például az Emelkedő utcai egykori csirke telephez! Hány ház is épült az egykori csirke telep helyére? 36? Kinek a felelőssége ez?

 

Kit szolgálnak Önök valójában? Mert szerintünk minket a lakosságot biztosan nem! S mikor lesz ez a probléma megoldva? Mikor kártérítik az itt élő lakosságot, az embereket?

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Április 28

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6712465741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása