Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Sas utcai bérelt óvoda: Tényleg kifizettünk 5 éves bérleti díjat előre, hogy a vállalkozó a bérleményt felépíthesse?

2017. április 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Mint nyilván Ön, illetve Önök is tudják Szigetszentmiklóson a Sas utcai óvoda több, mint meglepő konstrukció! Ugyanis ezt az Önkormányzati fenntartású óvodát Szigetszentmiklós városa 15 évig, több mint két óvoda áráért és euró alapon bérli. Ugyanakkor 15 év és két óvoda árának, plusz árfolyam különbözetének kifizetése után sem lesz az óvoda az Önkormányzaté!

 

Hogy is fogalmazzunk, hogy finomak legyünk? Hát Szigetszentmiklós városára ezt a szerződést a legkevésbé se lehet előnyösnek tekinteni! Mitöbb nem kicsit bűzlik!

 

Ugyanakkor fülünkbe jutott egy olyan információ, mely szerint az Önkormányzat az első öt évi bérleti díjat előre fizette ki, hogy a vállalkozó a bérleményt fel tudja építeni! Ez igaz? Ez így történt? Ha igaz, akkor miért? Ha ki tudtuk fizetni a felépülését miért nem vettünk telket mi és építettünk fel olyat, amire nem fog az Önkormányzatnak még a gatyája is rámenni? Mi ebben a jó a városnak? Ha így történt, akkor miért így történt?

 

Hogy tisztába tegyük ezt a kérdést, mivel nyilván Önök is tudják, hogy amit kérdeznek azt sem hisszük el, ezért szeretnénk közérdekű adatigénylésben elkérni azokat a kifizetési bizonylatokat Önkormányzati részről, amelyek a béleti díj első 5 éves díját megmutatják és azt is, hogy az pénzügyileg mikor teljesült. Szeretnénk megtudni, hogy mikor mehetünk érte és mikor fogjuk ezt megkapni úgy, hogy a kapott anyagot annak közérdekűsége miatt azonnal nyilvánosságra hozzuk!

 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a kifizetéseket mi Önkormányzati részről kérjük, amely közpénz és köz oldal, nem pedig a vállalkozó oldal részéről. Előbbi ugyanis megtagadhatatlan, de utóbbi megtagadható!

 

Köszönjük ebben nyújtott

sürgős segítségüket!

 

Szigetszentmiklós, 2017 Április 28

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1812467189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parajpuding 2017.06.02. 08:19:17

A polgármestert fel kell jelenteni hűtlen kezelésért.
süti beállítások módosítása