Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Beadvány hegyek születtek a KOHOLT PEREK-re

2017. április 27. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület minden kedves olvasójától, támogatójától elnézést kér azért, mert kevesebb információt szolgáltatott a megszokottakhoz képest az elmúlt napokban, de alapos oka volt erre.

Mint Önök is talán nyilván tudják a Szigetszentmiklósi Önkormányzathoz kötődő bizonyos körök baráti társaságot alapítottak és különböző rágalom hadjáratokat indítottak ellenünk, melyek közül kettőnek 2017 Április 25-én tárgyalási napja volt. Egyesületünk nem igazán örült annak, ami ott megtörtént és annak sem, hogy egyáltalán megtörténhetett, hiszen azért hisz az igazságszolgáltatás igazság szavában és függetlenségében, de a hamis vádlók felelőségre vonását akkor is kérte és azóta is kéri minden esetben.

Ahhoz azonban, hogy az ügyek helyes irányba terelődjenek 11 beadvánnyal élt a 3 per, a 2 viszont per és egy immáron 5 hónapja zaklató személy elleni per esetében. Ezek között vannak elfogultság miatti új bíróság kijelölési kérelmektől kezdve, per egyesítési kérelmeken át, tárgyalási nap elhalasztási kérelmek, feljelentés kiegészítések, azaz szerte ágazó kérések, kérelmek és pontosítások is! Bízunk ez alapján abban, hogy az igazság ki fog derülni és az elkövetőket felelőségre fogják vonni!

A tárgyalásokról viszont folyamatosan tájékoztatunk!

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1312459507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása