Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ki kell vizsgálni és meg kell keresni a Buckai utak és a Buckai közlekedés tönkre tételének Önkormányzati felelőseit!

2017. április 19. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület elképedve hallgatja a Szigetszentmiklósi Önkormányzat azon kommunikációját, amely a Buckai utak és közlekedési állapotokért a Buckaiakat teszi felelőssé önkéntes terület foglalást és miegymást kiáltva!

 

Egyesületünk meglátása szerint a kialakult állapotokért 100 %-osan a Szigetszentmiklósi Önkormányzat és annak Építési osztálya és Városgazdálkodási osztálya a felelős.

 

Felmeréseink szerint a Buckai utak kialakulása, kezelése kezelhető mértéknek mutatkozott egészen 1996-ig! Ezt követően a mindenkori Szigetszentmiklósi Önkormányzat olyan építési engedélyeket adott ki, olyan mértékű betelepítést hagyott jóvá, amelyhez egyáltalán nem teremtette meg a feltételeket! Az engedélyekért alapvetően meglátásunk szerint az építési osztály, azért hogy ez milyen hatással lesz a városra pedig a városgazdálkodási és beruházási osztály a felelős!

 

Meglátásunk szerint meg kell azt vizsgálni, hogy miért és hogyan következhetett be mindez!  Mit miért és miként tettek, követtek el! Továbbá azt is meg kell vizsgálni, hogy mi motiválta őket! S ha mindez törvénytelen, akkor felelősségre kell vonni a felelősöket!

 

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7012438425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása