Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: "Szereljük le a közkútakat, mert sokba kerülnek! S locsoljuk az utakat tűcsapról, ingyen mérő óra nélkül, mert az a menő!" - Hogy is van ez?

2017. április 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós mindig is egy érdekes hely volt, ahol egyszerre volt jelen a gőg, az embertelenség és az eszetlenség az egyik oldalon, s az összetartást, a szorgalom és a kreativitás a másikon. Az azonban mégiscsak érdekes egyben megdöbbentő, amit ebben a városban művelnek a köztéri kutakkal az utak locsolása mellett!

 

A köztéri kutak leszereléséről a Szigetszentmiklósi Önkormányzat kegyetlen módon 2016 nyarán határozott címszó sokba kerülnek! Emiatt nemcsak azok éreztek haragot, akik annak idején ezek elhozataláért küzdöttek, de azok is, akiknek nincs más lehetősége vagy akik nyáron mennek az úton és jól esne egy kis frissítő víz! Ha azonban ehhez hozzávesszük, hogy nyáron az utak locsolása vezetékes víz tűzcsapjáról történik mérő óra nélkül, akkor azért igencsak elcsodálkozunk, hogy ez mégis hogyan sikerült? Persze az Önkormányzat azt mondja, hogy kifizeti azt a Fővárosi Vízműveknek, de azért elég nagy kétséget hagy az emberben az a kérdés, hogy hogyan és mi alapján, ha mérő óra sincsen? Ja és mi nem láttunk ezzel kapcsolatban egyetlen elszámolást és bizonylatot sem! Ugyanakkor azért az is kérdés, hogy az utak locsolására a vezetékes víz mehet, de a rászorultak, az emberek nem számítanak? Nekik a víz drága? Ne igyanak? Ne legyen? Ugye nem minden Hivatal és Önkormányzat ilyen?

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7512426227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása