Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Magyar Posta üzeni: Rendben van az, hogy a nem kézbesítő postások tönkre tesznek!

2017. április 13. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Tisztelt  Magyar Posta!

Tisztelt Vezérigazgató Úr!

 

Mélységes felháborodással vettünk kezünkbe azt a valótlanságokon alapuló hazugság halmazt, amelyet a Magyar Posta Ügyfélszolgálata a vezérigazgató helyett nekünk válasznak szánt! Mélységes felháborodással, mert nemcsak valótlanságokat írt le, de mindezt egy olyan alágként tette, amelynek nincsen semmilyen döntéshozatali jogköre, így az országos rendelkezésre álló és rendszerszintű probléma felszámolására sem!

 

Felháborodásunkat továbbá az is alátámasztja, hogy a Magyar Posta ügyfélszolgálata valótlanul azt állítja, hogy a konkrét ügyeket nem ismeri, miközben minden ügyben korábban a nem kézbesítő és okirathamisító (hiszen olyat dokumentál le, amit meg se tett) postásait kimosta, mindent rendben találva! A kimosás alapja a nem kézbesítő postások dokumentációja! Ergo csak akkor lépnének egy nem kézbesítő postásra, ha ledokumentálná, hogy nem kézbesített vagy ha igazolható kamera felvételen, hogy nem tette meg! No, de őszintén! Van olyan ember, aki leírja a munkahelyének, hogy mit nem tett meg? Van olyan munkavállaló, aki ledokumentálja, hogy munkaköri kötelezettségének nem tett eleget?

 

Ebből nekünk egyetlen következtetés jött le! A Magyar Posta ügyfélszolgálata nem a lakosság szolgálatára és a minőség emelésére van, hanem a posta kimosására, akár valótlanságok által! Azaz a címzettek legyen az lakosság, cég vagy bárki nem számítanak!

 

Ezáltal a Magyar Posta ügyfélszolgálatának tevékenysége értelmezésünk szerint azt üzeni, hogy a Magyar Posta rendben találja, hogy embereket, cégeket tesznek tönkre munkájukat el nem végző, az asztalt a kocsmában támasztó vagy nincsen kedvem dolgozni ezért nem teszem meg munkatársai! S a Magyar Posta szerint az is rendben van, hogy ezzel ezek a nem kézbesítő postások, akik valljuk be súlyos károkozók szégyent hoznak azokra a postásokra, akik feladatukat rendben látják el, becsülettel és tisztességgel!

 

A Magyar Posta ügyfélszolgálata miután írt jó sok valótlanság halmazt leírta, hogy az ügyet lezártnak tekinti! Kár, hogy az nem tudja lezártnak tekinteni, akinek kikötötték a közüzemét egy nem kézbesítő postás miatt, vagy felfüggesztették az adószámát, törölték a cégét, elvesztett egy kedvezményt vagy más lehetőséget! Ők, akiknek káruk származott ebből, s amelyet a Magyar Posta szeretne a szőnyeg alá söpörni nem, hogy lezártnak nem tekintik, de egyre dühösebbek, mert még a NAV intézménye is kiszolgáltatottá tette őket a postának, ahol ott leng a nem kézbesítés kardja és veszélye!

 

Mi az ilyen Posta által írt hazugságokat nem tudjuk elfogadni és válasznak sem tekinteni! Az ügyfélszolgálattól a nem kézbesítő postások kérdésére választ nem fogadunk el, mert újabb valótlansággal nem szeretnénk magunkat terheltetni!

 

Egyben mi a vezérigazgatónak írtunk levelet! A vezérigazgatónak van döntéshozatali jogköre! Ha akar, tehet a nem kézbesítő postások intézménye ellen! Ha akar, kiszűrheti, vagy létrehozhat egy kiszűrő rendszert és a postai szolgáltatások, érkező levelek, küldemények az ügyfélkapun is követhetővé tételében támogatást nyújthat, hogy így legyen! Ha akar! Ha fontos neki, hogy a postai szolgáltatás egyszer rendben legyen!

 

Felhívjuk ugyanakkor a figyelmüket, hogy a Magyar Posta vezérigazgatója korábbi leveink tekintetében is többször 30 napos mulasztásban van, hiszen tőle, mint döntéshozótól nem kaptunk levelet! Az, hogy ő pedig milyen nem döntéshozót hatalmaz meg az minket azért nem érdekel, mert nem kérte ki azt, hogy válaszadóként elfogadjuk-e. Pedig ha kikérte volna elmondtuk volna, hogy nem döntéshozó válaszát meghatalmazottként sem fogadjuk el!

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a kérdés egyre kínosabb Önöknek! Talán Önök nincsenek azzal tisztában, hogy az ügy nagy közérdeklődésre is számot tart! Az emberek egyre mérgesebbek azért, amilyen kárt okoznak és amilyen bajba sodornak embereket azok a postásaik, akik nem kézbesítenek és dokumentálásukkal ellentétben nem is kísérlik meg! Éppen ezért megnyugtató válaszra van szükség!

 

A megnyugtató válasz nem a tagadás, hanem hogy hogyan lehet ezt a problémát kiküszöbölni!

 

Immáron érdemleges, konstruktív,

építő és fejlesztő válaszukat és

valós intézkedésüket nagyon

várjuk!

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Április 13

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6912425281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása