Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Az év egyik legnagyobb nagy zabálása, tékozlása, a Nemzetkozi Gasztrónómiai nap következik 2017.05.13-án

2017. április 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós, mint talán Önök is tudják egy igen furcsa hely! Ebben a városban, ahol nem mellesleg a házelnök is lakik nincsen pénz útépítésekre, fejlesztésekre, járda építésekre, csapadékvíz elvezető rendszer normális kiépítésére, de nagy zabálásra, milliós tékozlásra van és lesz!

 

Igaz, hogy a fél város esőzések idején úszik a fekáliában, mitöbb Szigetszentmiklóson két hetente rendkívüli időjárás, teljes elöntés és árvíz van, de olyan jó, hogy a város érdemtelenjei megint szét zabálják magukat és ünnepelnek és esznek arra, hogy egy várost nyomorba taszítottak és tönkre tettek!

 

Persze az, hogy emberek ünnepelnek, jól érzik magukat nincsen semmi baj! De hogy ezt egy olyan helyen teszik 72 évvel a második világháború után, ahol a körülmények okán az, hogy véget ért az a háború nem lehet megmondani azt gondoljuk, hogy szégyen és megbocsáthatatlan.

 

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8512414883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása