Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Híd önmagadhoz! - Csattos Ilona előadásai- Ha nem érted a dolgok miért úgy alakulnak, ahogy alakulnak körülötted...

2017. április 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokan teszik fel maguknak az alábbi kérdéseket: Miért vagyok sikeres vagy miért nem? Miért azt teszem, amit teszek és miért nem mást és másképpen? Miért azt szeretem, amit és az miből ered? Miért úgy reagálok a dolgokra, ahogy és azt minek köszönhetem? Miért az a párom, aki, s azok a barátaim, akik lettek? Miért lettem beteg és hogyan érhetném el, hogy ne legyek? Vagy éppen miért sikerül másnak minden, s nekem miért nem? Miért estem ekkorát, ha nagy voltam és sikeres céggel? Esetleg miért nincs párom és én másnak miért nem kellek? Miért érzem magam elesetnek és tehetségtelennek? stb…

 

Az emberek nagy többsége azt várja, hogy valahol valaki megadja a válaszokat és a sikerhez, boldogsághoz vezető biztos és általános receptet, melynek majd szépen megfelelnek. De ilyen recept nincs és nincs ilyen varázsgömb se. Illetve van varázsgömb, de minden embernek egyedi! S az te magad vagy!

 

Az elmúlt hetek során egy kedves baráti meghívásra a Buckai Szövetség Egyesület elnöke elment az un. Csattos Ilona előadásai tanfolyamra. Voltak események, amiért ezt ajánlották számára, de igazán először nem tudta mi ez és miből ered. Csak annyit sejtett, hogy talán segíthet és talán taníthat, talán valami újat mutat.

 

Csattos Ilona előadásai során nem mond ellent egyetlen vallásnak, spirituális dolognak, de megmutatja és elmondja, hogy mindennek az eredője te magad vagy! Neked kell szembesülnöd azzal, hogy mit, de legfőképpen miért teszel! Mit hoztál a szülőktől, mit tekintesz tudat alatt mintának és mi az aminek ellenállsz, s te magad mégha észre sem veszed voltaképpen mit követsz.

 

Ha rájössz önmagadra, a motivációdra, a tükrödre, ha leveted a szokásokat, a berögzüléseket, ha azzal foglalkozol, ami neked jó sokkal felszabadultabb és boldogabb leszel és másokat is felszabadultabbá és boldogabbá teszel. Persze ehhez te is kellesz és persze azok, akik segítenek neked ebben!

 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet nyugodtan menj el, hallgasd meg és jelentkezz! Szembesülj önmagaddal! Vedd észre mit és hogy csinálsz! Vedd észre, hogy az jó-e neked! Aztán ha gondolod meséld el!

 

Bátran ajánljuk, mert tényleg szinte hihetetlen és egészen lenyűgöző szemlélettel.

 

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7112413057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása